dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Mont St Michel

 

Het plezante aan onze sleurhutreizen is dat we indien gewenst ‘hier en daar’ ‘een keer’ kunnen stoppen. Het was op weg van Quiberon naar huis dat we nog een weekje ‘over’ hadden… We waren de voorbije jaren al een paar keer voorbij de Michelberg gereden. Je ziet hem een stukje boven zee uitsteken van op de autostrade. Hij had ons al wat zitten teasen, zeg maar. Maar gestopt waren we nog niet. Ik bedoel, dat is wel ultraultraulra-toeristisch hé de Mont. Ik stond er wat weigerachtig tegenover. Maar we waren geteased en bovendien…elke keer als ik ook maar één woord over Normandië/Bretagne aan opa durfde te vertellen, was hij vertrokken hé…hoe hij een keer met de moto naar de Mont St. Michel was gereden, en hoe het water daar rap opkwam,…kinderstories…

Dus achtten we de tijd rijp om toch maar zelf een keer op verkenning te gaan, en zie…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 10 oktober 2012 door in Kriebelervaringen.
%d bloggers liken dit: