Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Op naar l’Aubrac…en naar Waardamme

Zo…ben nog maar thuis en ik mag al terug beginnen inpakken. Ik trek richting L’Aubrac deze keer, in de côté van Aveyron-lozere, een streek in de Midi-Pyrénées die mij totaal onbekend is, wat de ontdekking nog fijner zal maken, denk ik, weet ik. De dag begint vroeg morgen. De trein van 6am in Brugge, dan naar Charleroi, dan de vlieger op richting Rodez. Braven blijft thuis. Hoe zalig mijn uitstap ook moge worden, het blijft werk. Ik blijf niet lang weg. Ben netjes terug op tijd thuis voor de volgende Tam-Tam. Voor ik weg ga, nog paar belangrijke mededelingen. Er is weer vanalles mijn mailbox binnen gewaaid deze week.

*Vakantie te Paard, heeft iets nieuws in hun aanbod: Bulgarije. “In dit land met een rijke
historische geschiedenis bieden wij drie tochten: de watervallen van Krushuna (7 nachten) –
hier kruisen kastelen, torens, abdijen en forten uit de Middeleeuwen Uw weg; maar het hoogte
punt is een bezoek aan de watervallen. Het land van de Thraciërs (7 nachten); een rit door de
zuidelijke bergen – het tempo ligt iets lager dan de watervallen van Krushuna en in de meeste
hotels kan U bovendien genieten van spafaciliteiten. De Oude Bulgaarse hoofdsteden (8n) is een uitdagende rit met verblijf in hotels en tenten (basic camping: de tenten zijn voorzien, maar U dient te helpen bij opzet en afbraak); enkel voor gevorderde ruiters. De afstanden bedragen rond 45 km per dag.” Nu ook mijn zoon terug is beginnen paardrijden, ben ik zelf ook maar terug begonnen. Zondag een uurtje gereden, thuis, niet in Bulgarije, maar wie weet waar ik nog zal geraken. Anyway, check this out http://www.vakantietepaard.be.

*Ander nieuwtje. Waardamme heeft er een nieuwe b&b Wellness bij, de Libellen van Waaroost. Daar is er opendeur nu zaterdag 25 mei van 10 tot 22u. Nu, ikzelve ga met mijn Braven de locatie een andere keer van dichtbij bekijken. (Naar Frankrijk mag hij niet mee, naar Waardamme wel…is eigenlijk niet eerlijk maar soit…) Een andere keer dus, maar verslag volgt zeker. http://www.delibellenvanwaaroost.be

401782_201251033355740_1137136594_n

Advertenties

Eén reactie op “Op naar l’Aubrac…en naar Waardamme

  1. Labens Peter
    23 mei 2013

    Waardamme overmorgen zal volle bak zon geven, Frankrijk daarentegen..,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 23 mei 2013 door in België, Frankrijk.
%d bloggers liken dit: