dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Visit Kent Award voor Dirk Musschoot

Deze morgen rolde een heel tof persbericht mijn mailbox binnen:

Visit Kent Award voor boek 100 X Zuidoost-Engeland van Dirk Musschoot

Visit Kent, de toeristische dienst van het Engelse graafschap Kent, heeft het boek 100 X Zuidoost-Engeland (uitgeverij Lannoo) van de Vlaamse schrijver en journalist Dirk Musschoot uitgeroepen tot beste toeristische publicatie over de regio van het afgelopen jaar. Musschoot kreeg de Visit Kent Chairman’s Award 2013 donderdagavond 18 juli uit handen van Amanda Cottrell, OBE, voorzitter van Visit Kent, tijdens een plechtigheid in Challock in de buurt van Ashford (Kent).

3D 100x gidsen_ZOEngeland kopie

Sandra Matthews-Marsh, directeur Visit Kent: ‘Het gebeurt niet vaak dat wij een prijs toekennen aan een buitenlander, maar dit jaar konden we echt niet om het boek 100 X Zuidoost-Engeland van Dirk Musschoot heen – als we dat al zouden willen. 100 X Zuidoost-Engeland is een uitmuntende journalistieke bijdrage over onze regio die er ook nog eens in slaagt – dat hebben we intussen al ondervonden – mensen warm te maken voor de fantastische bestemming die Kent is. Van kinds af doorkruist Dirk onze contreien waardoor hij zich inmiddels een kenner van Kent mag noemen en wij noemen hem onze welgekomen gast.’

In het boek 100 X Zuidoost-Engeland beschrijft Dirk Musschoot zijn honderd favoriete bestemmingen in Zuidoost-Engeland en geeft hij honderden tips voor o.a. bezienswaardigheden, logies en restaurantbezoek in dat deel van Groot-Brittannië.

Met de Visit Kent Chairman’s Award 2013 wint auteur Dirk Musschoot een welverdiende trofee en eeuwige roem.

http://www.visitkent.co.uk

http://www.lannoo.be

http://www.dirkmussschoot.be

Ewel…ik ben heel blij met die award voor mijnheer Musschoot. Ik ben ook nogal fan van het boekje. Ik heb zelf al een aantal van de 100 tips die erin staan proefondervindelijk kunnen genieten en kan niet wachten tot ik es de gelegenheid krijg om verder in Zuid-Oost Engeland op verkenning te gaan. Ik was er ook bij toen de auteur ons zijn boek voorstelde, tijdens een high tea in Zuid-Oost Engeland of course. Ik schreef er toen iets over en bracht ook wat foto’s mee. Dubbelklik op https://dekriebelopreis.wordpress.com/2013/04/26/100-x-zuidoost-engeland/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 19 juli 2013 door in Engeland/Verenigd Koninkrijk.
%d bloggers liken dit: