dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Eurostar promoties richting London

London…met stip nog altijd een van mijn lievelingscity’s. Voor wie zin heeft, Eurostar heeft een leuke promo gelanceerd:

DSC06343

LEVE DE LENTE MET EUROSTAR!

LONDEN STAAT IN BLOEI

10.000 ZITPLAATSEN VOOR € 79

  • 10.000 Eurostar-zitplaatsen voor € 79 in Standard-reisklasse voor de snelle beslissers
  • Reserveren vanaf 24 maart tot en met 27 maart 2014 voor een reis naar Londen van 28 april tot en met 22 mei 2014

De eerste zonnestralen zijn terug, hoogtijd om Londen te (her)ontdekken in de lente! Eurostar lanceert een uitzonderlijk promotietarief met 10.000 zitplaatsen enkele reis (5000 zitplaatsen H/T) in Standard-reisklasse voor € 79 met vertrek vanuit Brussel-Zuid1. Snel zijn is belangrijk: de reserveringen lopen maar vier dagen van 24 maart tot en met 27 maart 2014 voor een reis tussen 28 april en tot en met 22 mei 2014. De tickets voor deze promotie zijn te koop op eurostar.com en in de andere verkooppunten van Eurostar (dossierkosten van € 7 bij boeking in een NMBS-station met internationale ticketverkoop).

De speciale hashtag voor deze promotionele actie is #eurostarpromo

Londen en de lente gaan hand in hand

> De verlengde weekends in mei zijn het ideale moment om een uitstapje te plannen naar Londen en om te genieten van de parken voor een barbecue in Highbury Fields, Islington, Hackney of Colliers Wood in het zuiden van Londen. Londen is een van de groenste steden ter wereld met zo’n 3000 parken in het centrum van de stad. In de grootste parken zoals Hyde Park of Regent’s Park worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Royal Parks London http://www.royalparks.org.uk/ 

> De RHS Chelsea Flower Show is de place to be voor iedereen met groene vingers. Dit bekende jaarlijkse evenement brengt gerenommeerde tuiniers samen rond de nieuwste trends voor tuinen.

RHS Chelsea Flower Show, van 20 tot 24 mei 2014, Royal Hospital Chelsea, Royal Hospital Road, Chelsea, London, SW3 4SR, tickets vanaf £58, http://www.rhs.org.uk/Shows-Events/RHS-Chelsea-Flower-Show/2014

> 2014 wordt een jaar voor cultuurraven. Nieuwe culttentoonstellingen staan op het programma in Londen, zoals het Victoria and Albert Museum met de tentoonstelling ‘Glamour of Italian Fashion’ die een overzicht geeft van 70 jaar Italiaanse mode door de ogen van Italiaanse designers als Valentino en Prada.

Glamour of Italian Fashion, Victoria and Albert Museum, 5 april tot 27 juli, tickets volle prijs £13,50, http://www.vam.ac.uk/content/exhibitions/exhibition-the-glamour-of-italian-fashion-1945-2014/

2 FOR 1

Om van het beste van Londen te genieten, heeft Eurostar een exclusief voordeelprogramma ontwikkeld. Op eenvoudig vertoon van een geldig Eurostar-ticket, kan elke klant genieten van 2 toegangstickets voor de prijs van 1 voor de betalende tentoonstellingen in acht van de grootste musea in Londen. Voor meer informatie, surf naar www.eurostar.com

***

Persoonlijke noot. Mijn laaste trip naar London, was er eentje met de boot natuurlijk. Water-people we are. Maar meer bijzonder. Het was er eentje met opa. Voor de liefhebbers. Geniet nog even mee van de beelden. Ze dateren van 25 augustus 2011.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 21 maart 2014 door in Engeland/Verenigd Koninkrijk, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: