dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Luxeus vliegen

Enkele luxe weetjes in verband met vliegtuigreizen:

* Reizigers kiezen Schiphol tot beste luchthaven in West Europa

Reizigers hebben Amsterdam Airport Schiphol tijdens de World Airport Awards 2014 in Barcelona uitgeroepen tot beste luchthaven van West Europa. Op de wereldranglijst staat Schiphol op de vijfde plaats.

‘Het is een mooie erkenning van de prestaties van Amsterdam Airport Schiphol en de luchtvaartmaatschappijen. Tevreden achterover leunen hoort er echter niet bij. De ontwikkelingen gaan razendsnel, de concurrentie wint bijna dagelijks aan kracht. In het belang van de reiziger investeren we daarom fors in de kwaliteit en de capaciteit van onze infrastructuur. Gemiddeld gaat het om 1,5 miljoen euro per dag. In 2014, 2015 én 2016. Zo blijft Schiphol Group anticiperen en investeren in een krachtige, gastvrije mainport’, aldus Maarten de Groof, Executive Vice President & CCO. Voor Europese en intercontinentale reizigers blijft Schiphol een aantrekkelijke keuze. Dat is onder meer te danken aan de goede selfservice faciliteiten en het kwalitatief hoogwaardige aanbod van (nieuwe) voorzieningen.

* Hilton Frankfurt Airport wint ‘Skytrax Passenger Choice Award’

En op diezelfde Skytrax World Airport Awards-gala in Barcelona ontving Hilton Frankfurt Airport de onderscheiding ‘Best Airport Hotel in Europe’. Het hotel bekleedt tegelijkertijd ook de vijfde plaats van de meest populaire luchthavenhotels ter wereld.

Hilton Frankfurt Airport staat bekend als één van de luchthavenhotels van de volgende generatie met zijn moderne vergader- & evenementenfaciliteiten. Hilton Frankfurt Airport combineert futuristisch design met oprechte gastvrijheid. Het hotel dat al meerdere prijzen in de wacht sleepte, is ideaal gelegen boven het internationale treinstation voor de Intercity-Expresstrein. Bovendien biedt het hotel een directe verbinding met Frankfurt Airport dankzij een skywalk.

Het hotel werd eerder uitgeroepen tot ‘Best Airport Hotel in the World’ door Business Traveler magazine en tot ‘Europe’s Leading Airport Hotel’ tijdens de ‘World Travel Awards’ en zette zichzelf hiermee op de kaart binnen dit segment. Tijdens de ‘International Hotel Awards’ behaalde Hilton Frankfurt Airport twee jaar achtereenvolgens de onderscheidingen ‘Best Airport Hotel in Germany’, ‘Best Airport Hotel in Europe’ en ‘Best International Airport Hotel’. Op online beoordelingswebsites kennen zowel zakelijke als vrijetijdsgasten het hotel eveneens hoge scores toe.

 

Hilton Frankfurt Airport_low res

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 28 maart 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: