dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

JEUGDSENTIMENT IN ZWITSERLAND: herbeleef Graubünden!

JEUGDSENTIMENT IN ZWITSERLAND: herbeleef Graubünden!

 

Chur, 1 april 2014. Meer dan 1 miljoen Belgen reisden tijdens hun jeugd met de mutualiteit naar het Zwitserse Graubünden. Deze vakantie waaraan ze na zoveel jaren nog altijd met nostalgie aan terugdenken, kunnen ze nu herbeleven door deel te nemen aan een superleuke Facebook wedstrijd van Graubünden Toerisme.

 

Herinneringen

Vrijwel iedereen kent wel iemand die met de mutualiteit naar Zwitserland is gereisd of heeft dit zelf beleefd, vaak zonder te beseffen dat dat in het kanton Graubünden was. Wellicht liggen er nog vele vergrijsde foto’s van zo’n mooie jeugdvakantie in Disentis, Lenzerheide, Maloja of St. Moritz in een of ander schof of nostalgisch fotoalbum. Foto’s met vrienden van toen of de eerste grote kalverliefde. Overigens is het Intersoc hotel in St Moritz, Hotel Stahlbad, nog altijd in bedrijf en is het dus mogelijk om hier te verblijven.

 

Als je met mensen spreekt die dergelijke reizen hebben ondernomen, dan merk je dat velen daar fijne herinneringen aan hebben en het hen interesseert om nog eens terug te gaan. Voor hen is de wedstrijd van Graubünden een absolute must!

 

Hoe meedoen?

Deelname is heel eenvoudig. Men hoeft enkel een unieke, onvergetelijke foto van toen op te zoeken, er een korte tekst bij te zetten waarom deze ervaring altijd is bijgebleven en dit samen uploaden op de Graubünden app pagina: http://bit.ly/jeugdsentiment2014

***

Hupla…in de archieven duiken dus 🙂

Advertenties

Eén reactie op “JEUGDSENTIMENT IN ZWITSERLAND: herbeleef Graubünden!

  1. De Kriebel
    3 april 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 1 april 2014 door in Travelweetjes, Zwitserland.
%d bloggers liken dit: