Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Topbestemming LAKESIDE PARADISE Knokke-Heist

Topstart voor Lakeside Paradise

zaterdag, 29 maart 2013.

Lakeside Paradise heeft zijn komende zomerseizoen op spectaculaire wijze ingezet. Samen met gedeputeerde van de Provincie West Vlaanderen Vereecke en de Lakeside Paradise Golden Members werd de Silas Thurman Pool officieel geopend, het wakeboard obstacle waarvan er wereldwijd slechts vier in gebruik zijn. Deze is trouwens niet enkel voor de recreatieve wakeboarders een uitdaging. Beginners kunnen er rechtdoor over scheren, gevorderden kunnen alle kanten van het obstacle uitproberen. En daarmee trekt de pool ook internationale professionals aan. Lakeside Paradise heeft de ambitie op 5 en 6 september een ‘four star’ event, gelijkstaand aan een EK te organiseren. De Silas Thurman Pool werd voor de helft gefinancierd door de Provincie West-Vlaanderen en voor de andere helft door de verkoop van de Golden Member Seizoenpassen. Die wakeboarders mochten de Pool als eerste inwijden. En er is meer. Over een totaal van 200 kabelbanen wereldwijd behaalde Lakeside Paraidse samen met negen andere kabelbanen een 20/20 in de wereldwijd verspreide ‘World Cablepark Guide’. “Opnieuw kwaliteit van de bovenste plank, niet zomaar een kabelbaan maar meteen in de wereld top 10,” aldus een enthousiaste Frank Vanleenhove. Bovendien kreeg De Sleep Inn jeugdherberg kreeg van Toerisme Vlaanderen de hoogst mogelijke quotatie: het A+ label. “Een opsteker voor het team dat er alles aan deed om niet zomaar een jeugdherberg neer te planten, maar er opnieuw iets speciaals van te maken, met toegankelijkheid voor iedereen en met ietsje meer kwaliteit en uitstraling dan dat men van een doorsnee jeugdherberg zou kunnen verwachten.”

Lakeside Paradise is vanaf nu elke dag open tot aan de herfstvakantie.

En als je dubbelklikt op de Golden Members & Lakeside Paradise teamfoto , dan zie je enkele spectaculaire beelden vastgelegd door onze toekomstig topfotograaf Stanny Rijckaert.

 

cbek_lakeside paradise pool opening

 

En tot slot had Frank Vanleenhove ons nog volgende mee te geven:

“Uiteraard zijn we blij met deze resultaten en we hopen dat iedere bezoeker dit naar waarde weet te schatten. Onze jarenlange sportieve know-how komt uiteraard super goed van pas en we hebben een zeer gedreven en gemotiveerd team dat open staat om iedereen – van recreant tot fervente watersporter – onvergetelijke momenten te bezorgen. Bij ons moet iedereen zich goed in zijn vel voelen, intens beleven en genieten !

Op het gebied van onze Sleep Inn mogen we niet op onze lauweren rusten, onze bezoekers hiervoor moeten immers van verder komen…Dus moeten we ook verder kijken dan onze provincie en zeker tot over de landsgrenzen heen, ja wereldwijd zelfs.

Dus laten we niets aan het toeval over: we zijn in contact met de Lonely Planet, Nederlandse, Engelse en Franse toeristische diensten en bieden momenteel arrangementen aan voor diverse evenementen, tornooien, stages, scholen, groepen, verenigingen, fiets-, voetbal-, hockey-, volleyball-, basket-, zwem-, triatlonclubs… Ook willen we graag samen met Toerisme Knokke-Heist, de Sportdienst en  visitKH inspelen op ieder evenement dat in Knokke-Heist georganiseerd wordt..hetzij op sportief, cultureel of louter amusementsvlak, zodat iedere bezoeker kan kiezen wat tot zijn mogelijkheden behoort en aangespoord wordt om al dan niet met de ganse familie erbij één of meerdere overnachtingen te boeken naar aanleiding van een evenement. Met alles wat in onze badstad te beleven valt de moeite waard en met dergelijke sportieve accommodatie – wij zitten als het ware centraal tussen zwembad Sportase, stadion Olivier, De Taeye en Molenhoek en bovendien op één kilometer van het grootste sportveld ter wereld: het strand !

Met onze Sleep Inn boren we in feite een nieuw cliënteel aan, en als jongeren Knokke-Heist op die manier ontdekken en zoals iedereen ooit nog willen terugkomen, wordt dat op latere leeftijd dan ook wellicht met de familie op hotel en bouwen we mee aan de toekomst van onze badstad.

Ook ons restaurant: de CuisINN waar iedereen welkom is wordt zeer gesmaakt en biedt voor elk wat wils met een verzorgde wereldkeuken. Uiteraard het ontbijt dat al dan niet bij de overnachting hoort, een gezonde lunch en een gezellig avondmaal altijd met zicht op het Duinenwatermeer.

Ieder individu of groep vind er zijn stekje of privacy: in de Lounge, aan de bar, gewoon in het restaurant zelf, of op ons sunrise, sunset of wakeside terras. Bij minder goed weer in de overdekte polyvalente ruimtes: Hypnotics, Republic en Bamboedha…Of om op te warmen in ,onze hotspring jacuzzi.

Het leukste vind ik mensen te leren kennen die van de andere kant van de wereld speciaal naar ons komen. In het verleden zagen we zo vanuit Australië of Hawaï ineens bezoekers verschijnen, die toeren door Europa en door onze naam “Surfers Paradise” (beroemde surfstad in Australië) te googelen ineens na Rome, Parijs…met pak en zak bij ons op het strand stonden…Voor hen is Europa immers echt één geheel. Uniek wel,  en vandaar kwam ook het idee om onze 10 verschillende kamers een nationaliteit toe te kennen. Die gasten kunnen dan als het ware in hun eigen kamer slapen !

We namen ook contact met alle ambassades van die verschillende landen in Brussel: de ambassadeurs van Marokko, Filippijnen, Caraïben, USA (Hawaï en Californië) , Australië, Costa Rica, Mexico, Tahiti en Indonesië (Bali) werden om medewerking gevraagd en zo kwam bijvoorbeeld de consul van de Filippijnen al op bezoek en kregen we her en der authentiek decoratiemateriaal om de kamers echt naar het land in te kleden.

Extra leuk voor ons is dat alle foto’s die er hangen we zelf voor gezorgd hebben toen we daar gingen watersporten… En dat zorgt ook voor dat ietsje meer authenticiteit. We kopen dus geen poster van Honolulu om in de Hawaï kamer te hangen, we gebruiken echt ons eigen materiaal, gelinkt aan één of andere beroemde surfspot.

Onze gasten proberen we dan ook echt in de watten te leggen: naast al onze faciliteiten schotelen we hen ook voor wat er allemaal in Knokke-Heist te beleven valt, uitgaansmogelijkheden, restaurants , evenementen…met als doel dat wij dan van hen ook een 20/20 krijgen voor wat hun verblijf bij ons betreft !”

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 1 april 2014 door in België, De Kust, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: