Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

IEDEREEN NAAR LONDEN DEZE ZOMER…eurostar promo’s

U wete dat ik hier op mijnen blog graag het nuttige aan het aangename koppel of omgekeerd.

Vandaar deze commercial: (lees onderaan verder voor de rest)

IEDEREEN NAAR LONDEN DEZE ZOMER:

-30% VOOR DE REISKLASSE STANDARD PREMIER

 

JE HOEFT GEEN ROCKIDOOL TE ZIJN

OM TE REIZEN ALS EEN STER

 

  • 30% korting op treintickets van Eurostar in Standard Premier
  • Reserveren vanaf 12 juni tot en met 24 juni 2014 voor een reis naar Londen van 15 juli tot en met 14 september 2014

Het is overal zomer, maar net een beetje meer in Londen dankzij de talrijke evenementen die er worden georganiseerd.

Om het Kanaal over te steken in stijl biedt Eurostar 30% korting op de treintickets in Standard Premier (eerste klasse), geldig voor een enkele reis of een heen-en-terugreis naar Londen vanuit BrusselDe promotieprijs is geldig voor een enkele reis of voor een heen-en-terugreis in de reisklasse Standard Premier en houdt een korting in van 30% op de publieksprijs voor een volwassenenticket in Standard Premier non-flexible. Aanbieding geldig met vertrek uit Brussel-Zuid, Lille Europe, Calais Fréthun of Elk Belgisch Station en bestemming London St Pancras International, Ebbsfleet International of Ashford International. Korting is niet geldig op het hoogste non-flexible tarief van de publieksprijzen. Aanbieding geldig van 12 tot en met 24 juni voor reizen van 15 juli tot en met 14 september 2014, met uitzondering van de volgende data: 24 t/m 27 juli, 14 t/m 17 augustus, 22 t/m 25 augustus, 29 augustus t/m 1 september 2014. Aanbieding volgens beschikbaarheid. De tickets zijn niet terugbetaalbaar en niet omruilbaar. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met lopende promoties of andere voordeeltarieven. Maximaal 9 personen per reservering. Reserveer via eurostar.com of via de andere verkooppunten van Eurostar.. Reserveren kan vanaf 12 juni tot en met 24 juni 2014 voor een reis van 15 juli tot en met 14 september 2014. De reisklasse Standard Premier heeft veel voordelen om optimaal te reizen: een tweegangenmaaltijd met drankjes geserveerd aan de zitplaats, ruime en comfortabele zitplaatsen, gratis tijdschriften in de trein, stopcontacten aan de zitplaats, enz.  Reserveren via eurostar.com of in de andere verkooppunten van Eurostar.

london maart 2008 007

Londen en zomer gaan hand in hand

De zomer is het festivalseizoen, ook in Londen. In de prachtige omgeving van de botanische tuin van Kew Gardens vindt het Kew The Music-festival plaats met dit jaar toppers als Elvis Costello en Jools Holland op het programma.

Rooftop Film Club, op verschillende locaties in Londen, http://www.rooftopfilmclub.com/

The Floating Cinema, 12 juni tot 21 september 2014, http://floatingcinema.info/

Voor kunstliefhebbers is er de grote retrospectieve rond Matisse in de Tate Modern, waarin ongeveer 120 kleurige, vernieuwende werken van deze kunstenaar te ontdekken zijn. De werken komen uit de latere periode van Matisse, toen hij ‘kleuren knipte’ voor zijn spectaculaire cut-outs of gouaches découpés. http://www.tate.org.uk/whats-on/tate-modern/exhibition/henri-matisse-cut-outs

2 FOR 1

  • Om van het beste van Londen te genieten, heeft Eurostar een exclusief voordeelprogramma ontwikkeld. Op eenvoudig vertoon van een geldig Eurostar-ticket, kan elke klant genieten van 2 toegangstickets voor de prijs van 1 voor de betalende tentoonstellingen in acht van de grootste musea in Londen. Voor meer informatie, surf naar eurostar.com

 

  • Matisse : Cut-Outs, Tate Modern, tot 7 september 2014, ticket volle prijs: £16,30

 

 

  • > Openluchtcinema is aan een opmars bezig in Londen. Recent nog opende Rooftop Film Club in het hippe Dalston. Als het iets excentrieker mag, is er ook Hot Tub Cinema (openluchtcinema in jacuzzi’s). Voor liefhebbers van water is er ook Floating Cinema, op een boot op de kleine kanalen in Londen.

 

***

De London Tate Modern is zeker een aanrader voor de kunstliefhebbers, en door zijn heel mooie ligging aan de oevers van de Thames ook voor anderen. Ik heb het bezocht aantal jaren terug met mijn vriendinnekes. Zoekende naar een bijpassende foto, stootte ik echter op beelden van een bezoek dat ik aan London bracht in familieverband. Maart 2008, wat waren mijn muizekes dan nog kleine aapjes, maar wat vonden ze London zalig indrukwekkend. Eekhoorns zoeken in het park, een kasteel bezoeken met een echte ridder, dinosaurussen kijken en kermis vieren. London, they loved it.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 10 juni 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: