dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Vueling lanceert nieuwe vliegbestemmingen

 Een informatief berichtje:

Vueling lanceert 3 nieuwe bestemmingen tijdens de herfstvakantie

vueling

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling bevestigt de opening van drie nieuwe directe verbindingen vanuit Brussels Airport tijdens de komende herfstvakantie. Van 24 oktober tot 2 november 2014 zal Vueling rechtstreeks vliegen naar Praag, Firenze en Catania. De luchtvaartmaatschappij voegt tijdelijk deze drie nieuwe bestemmingen toe aan haar pas uitgebreide aanbod van 11 directe verbindingen naar Spanje, Italië en Portugal.

Nadat 7 nieuwe verbindingen werden geopend in de lente, is het nu tijd voor 3 andere Europese steden om rechtstreeks te worden bediend door de Spaanse luchtvaartmaatschappij. Van 24 oktober tot 2 november kunnen Belgische reizigers dagelijks kiezen voor een van de 2460 beschikbare zetels naar de populaire Tsjechische hoofdstad Praag. Het is de eerste stad in Oost-Europa waarop Vueling vanuit Brussel vliegt. Daarnaast kunnen vakantiegangers er ook voor kiezen om de vroege herfst door te brengen onder de Siciliaanse zon in Catania tussen 25 oktober en 1 november. Tot slot zal ook de Italiaanse parel Firenze bereikbaar zijn in minder dan 2 uur vliegen vanuit Brussels Airport. Van 27 oktober tot 2 november biedt de maatschappij Belgische reizigers 1440 zetels aan.

“De tijdelijke opening van directe verbindingen tijdens zo’n korte periode is uniek! Dit bevestigt zonder meer dat wij veel belang hechten aan Brussels Airport en is een volgende stap in onze expansiestrategie. Vueling profileert zich meer en meer als een evidente keuze om te reizen in heel Europa tegen betaalbare prijzen. We verzekeren steeds meer directe bestemmingen vanuit Brussels Airport en bieden de mogelijkheid om te vliegen naar 132 bestemmingen aan de hand van verschillende connecties, ondermeer via onzehubs in Barcelona en Rome. Deze tijdelijke verbindingen, die sinds het begin van deze maand worden aangeboden, blijken erg succesvol!”, verklaart Wim Melis, Country Manager Benelux Vueling.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 18 juni 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: