Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Luxueus heen en terug naar London…

British Airways vernieuwt interieur op korteafstandsvluchtenLancering in de verf gezet met speciale dagtriptarieven naar Londen 

British Airways presenteert trots het nieuwe interieur voor de Europese short-haulvloot. Deze week richt de luchtvaartmaatschappij het eerste toestel opnieuw in van de in totaal 95 Airbus-vliegtuigen gedurende de komende 18 maanden. Het elegante design is geïnspireerd op het ontwerp van de Airbus A380 en de Boeing 787 (Dreamliner) die de Britse luchtvaartmaatschappij het afgelopen jaar aan haar vloot toevoegde.

 

–       British Airways introduceert een volledig nieuwe look en feel voor de cabines van 95 short-haultoestellen*

–       De ‘Club Europe 2:2’-opstelling krijgt stijlvolle make-over

–       In Euro Traveller extra stoelen aan lager tarief voorzien

–       Lancering nieuwe dagtriptarieven naar Londen

 

Het interieur in detailDe elegante, grijze leren vliegtuigstoelen zijn slanker dan voorheen en hebben een ergonomisch design. Dit maakt dat er ruimte is voor extra stoelen in de Euro Traveller cabine (economy class), waardoor er lagere prijzen mogelijk zijn. Het innovatieve ontwerp maximaliseert de persoonlijke ruimte en het comfort: de beweegbare hoofdsteun (bij te stellen op 4 manieren) zorgt voor extra gemak en ondersteuning, terwijl de rugleuning optimale knieruimte biedt voor de reiziger op de volgende rij. Op ooghoogte is er ook een houder voorzien voor tijdschriften en een tablet, terwijl de uitklapbare tafel een ideale zitpositie niet verhindert.
In de nieuwe Club Europe-sectie blijft de 2:2-opstelling behouden, met in het midden een vrije stoel. Een stijlvolle nieuwe ‘middenconsole’ overbrugt de stoelen waardoor Club-leden nog meer ruimte krijgen. Dit tafeltje, ingelegd met lederen bekleding, dient voor drankjes, snacks en persoonlijke apparatuur, waardoor de hoofdtafel vrij blijft om te werken of om te genieten van een maaltijd.Een LED-verlichtingssysteem, geïnspireerd op de nieuwste British Airways langeafstandsvluchten, creëert blauwe tinten bij het boarden, een ontspannen ‘kaarslicht’ tijdens het diner, en een rustgevend zacht wit licht tijdens het vliegen op kruishoogte en bij de landing.

 

Reizen in stijl naar Londen tegen een prikje

Een heerlijke dagje shoppen in de Britse hoofdstad is nu nog meer binnen handbereik. Met de lancering van de nieuwe dagtriptarieven vliegt men immers vanuit Brussel voor € 119 heen en terug naar Londen. Anke Deprins, Country Commercial Manager bij British Airways: “Dankzij deze nieuwe tarieven kan iedereen onze nieuwe cabines ervaren en genieten van een bijzondere dag uit in Londen. ‘Shop till you Drop’ in de leukste Londense boetiekjes, ga naar een wedstrijd van Arsenal of Chelsea, bezoek enkele musea of kunstgalerijen en dit alles zonder de extra kosten van een overnachting.” De dagtriptarieven zijn geldig voor weekendreizen van Brussel naar Londen. British Airways introduceerde eerder reeds enkele nieuwe tarieven zoals het ‘enkel handbagage’-tarief en het semi-flextarief.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 20 juni 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: