dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

AmaWaterways wint alles wat er te winnen valt in de nieuwe Berlitz cruisegids

ship18

 

Het schip AmaPrima van AmaWaterways is uitgeroepen tot het beste rivierschip in Europa in de nieuwe gids Berlitz: River Cruising in Europe, die deze maand van de drukpers is gerold. Bovendien verovert de Europese vloot van AmaWaterways de eerste 11 plaatsen in de rangschikking van meer dan 280 riviercruiseschepen. Het bevestigt nog maar eens dat AmaWaterways niet alleen ongeëvenaarde riviercruises aanbiedt, maar ook een echte pionier is op het vlak van innovatie in de sector.

 

“AmaWaterways is heel blij met de blijvende erkenning die ze krijgt als innovator. We willen koploper zijn in het segment van de riviercruises,” zegt Kristin Karst, executive vicepresident en mede-eigenaar van AmaWaterways. “Deze belangrijke onderscheiding is het resultaat van onze missie om schepen te ontwerpen die trendsetter zijn op de markt en reizigers alle luxe bieden terwijl ze de mooiste en meest geliefde plekjes langs de Europese waterwegen verkennen.”

 

De nieuwe Berlitz: River Cruising in Europe is geschreven door Douglas Ward, auteur van de populaire Berlitz: Cruising and Cruise Ships en beoordeelt meer dan 280 rivierschepen op basis van alle mogelijke aspecten van riviercruises. Elk schip krijgt een score voor vijf belangrijke criteria, nl. het schip zelf, de accommodatie, de keuken, de service en ‘diversen’, met in elke categorie een mogelijke maximumscore van 100.

 

De Europese schepen van AmaWaterways bezetten de eerste 11 plaatsen in de rangschikking van de gids, allemaal met vier sterren plus – het hoogste niveau in het boek. Met een algemene score van 422 is AmaPrima de absolute nummer 1 van alle Europese riviercruiseschepen, maar AmaWaterways palmt de volledige top 11 in met haar schepen AmaBella, AmaCello, AmaCerto, AmaDagio, AmaDante, AmaDolce, AmaLegro, AmaLyra, AmaVerde en AmaVida. De nieuwe schepen AmaReina en AmaSonata worden in de volgende gids gequoteerd.

 

In de gids is Ward vol lof over de buitengewone service en keuken van AmaWaterways en legt hij in detail uit hoe de cruisemaatschappij – meer dan zowat alle andere riviercruisemaatschappijen – geld investeert in eten, wijn en opleiding om de service in de restaurants nog te verbeteren. Hij schrijft bovendien: “AmaWaterways weet hoe het moet en dat merk je op alle vlakken”.

 

Berlitz: River Cruising in Europe is verkrijgbaar in de boekhandel.

 

 

Info: www.amawaterways.co.uk

Voor reservering kan je contact opnemen met een reisagent of via volgende touroperators: Cruise Plus, Cruise Selection, Footprints, Imagine Travel, Thalassa Reizen, Thomas Cook cruises.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 30 juni 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: