Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Seabourns nieuwe cruiseaanbod

Veel bootjesnieuws deze week. Ook Seabourn heet zijn nieuwe cruiseaanbod bekend gemaakt.

seabourn

Er zijn maar liefst 70 afvaarten, voor cruises variërend van 10 tot 97 dagen. De bekende, award winnende schepen Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Ouest varen naar de meest exotische plaatsen in alle zeven continenten. Van Zuid-Korea, China en Japan tot Antarctica, Patagonië en de parels van de Stille Oceaan.

 

In het vaarschema zitten 25 bestemmingen, aanleghavens waar de cruise maatschappij in jaren niet meer voor anker is gegaan. De meest opvallende bijkomende bestemmingen zijn Zuid-Korea, China en Japan voor wat de Seabourn Sojourn betreft. De Seabourn Odyssey vaart richting Zuidelijke Pacific Eilanden. Andere favoriete bestemmingen zijn Antarctica, Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië, Saoedi Arabië, Canada/New England, het Panamakanaal en de Caribische eilanden. In het zopas bekend gemaakte vaarschema zitten ook heel wat bestemmingen waaraan een excursie is verbonden naar sites die tot het Unesco Werelderfgoed behoren.

 

“Onze schepen zullen de mooiste en meest exotische plekken van de wereld bezoeken: van de historische en cultureel rijke bestemmingen in Azië tot het witte continent Antarctica” aldus John Delaney, senior vice president marketing & sales van Seabourn. “Wij zijn fier dat verschillende havens op onze routes deel uitmaken van het Unesco erfgoed en dankzij onze goede relaties met de Unesco zullen onze gasten de unieke locaties op de beste manier kunnen bezoeken”.

 

Met de Seabourn Sojourn zijn een reeks fascinerende reizen in het seizoenaanbod voor einde 2015/begin 2016 opgenomen: een 14daagse rondreis van Singapore naar Maleisië en Myanmar waar het schip drie dagen voor anker gaat in Yangon. De reizigers kunnen zo de adembenemende tempelstad Bagan en het exotische Mandalay bezoeken. De Seabourn Sojourn zal ook een van de meest populaire routes varen gedurende een 14daagse cruise naar Vietnam en Thailand vanuit Singapore naar Hong Kong. Tijdens deze eindejaarsreis wordt op kerstdag Angkor Wat (Cambodja) bezocht en op Nieuwjaarsdag zijn de cruisereizigers in Halong Bay. Andere hoogtepunten van cruises met de Seabourn Sojourn zijn een bezoek aan de archipel van de Filippijnen en een 21daagse rondreis langs Hong Kong, Korea, China en Japan.

 

Met de Seabourn Odyssey zit een 12daagse reis in het aanbod, vanuit Fort Lauderdale langs de minder bekende Caraïben. Tijdens deze cruises worden de gasten verwend met “Caviar in the Surf” en dat betekent: een uniek barbecue strandevenement. Met de Seabourn Odyssey gaat het ook richting Panamakanaal tijdens een 20daagse reis en voor wie wil betoverd worden door de pracht van de Stille Oceaan is er de 77daagse cruise langs de meest exotische eilanden, onder meer Frans-Polynesië, Cook Eilanden, Nieuw-Caledonië, Fiji, Samoa, Vanuatu, Hawaii, Australië en Nieuw Zeeland.

 

Tijdens de herfst begint de Seabourn Ouest aan een verkenning van het noordoosten van Noord-Amerika, een 10daagse cruise door Maritiem Canada, New England en een overnachting in Québec Ville. Daarna vaart het schip langs de Atlantische kust naar Brazilië en Argentinië om daar een derde seizoen te beginnen met reizen naar Antarctica en Patagonië. Er zijn vier cruises (21 tot 24 dagen) tussen Valparaiso in Chili en Buenos Aires met landing op het Antarctische continent (extra zes dagen).

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 30 juli 2014 door in Cruises, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: