Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

STAR CLIPPERS BREIDT ZIJN CRUISEAANBOD NAAR CUBA UIT

cuba

 

Tijdens het winterseizoen 2014/15 en 2015/16 biedt rederij Star Clippers nog meer cruises aan waarin vaarroutes rond Cuba zijn opgenomen. Voor liefhebbers van echte zeilcruises en van het exotische Cuba biedt dit een unieke cruisebeleving.

 

Cuba, een bruisende vakantiebestemming

Voor een kennismaking met het prachtige Cuba kun je met Star Clippers een zeilcruise maken langs tal van bestemmingen in het Caraïbische gebied. Cuba ligt op de vaarroute van deze cruises en het is mogelijk om één of twee dagen het eiland beter te leren kennen. Wil je meer van Cuba ontdekken dan kies je bij Star Clippers voor een heuse Cuba-cruise waarbij het zeilschip voor anker gaat in meerdere Cubaanse havens. Het is de imponerende viermaster, Star Flyer, die van december 2014 tot maart 2015 wordt ingezet op de Cubaanse wateren, telkens met als start- en aankomstplaats de Cubaanse stad Cienfuegos. Op de reisroute liggen onder meer Playa Ancon/Casilda, Cayo Largo, Cayo Rico en als toemaatje de Kaaimaneilanden. Deze cruise zit ook tijdens de winter 2015/16 (van december tot februari) in het aanbod van Star Clippers en de dag van afreis is dan wekelijks op zondag.

Cuba en nog veel meer

Ook in het winterseizoen 2015/16 kunnen de Cuba liefhebbers meevaren op een prachtig zeilschip van Star Clippers. Op 6 maart 2016 vertrekt de Star Flyer uit Cienfuegos voor een 11daagse reis via Playa Ancon/Casilda, de Kaaimaneilanden, Cayo Largo, Cayo Rico, Punta Frances (Isla de la Juventad), Maria la Gorda naar de Cubaanse hoofdstad Havana. Op 16 maart 2016 zit deze reis ook in het aanbod van Star Clippers maar dan in omgekeerde richting.

Voor een kennismaking met andere parels van de Caraïben is er op 12 maart 2015 en op 26 maart 2016 de 12daagse cruise vanuit Cienfuegos naar Sint-Maarten, langs Jamaica, de Dominicaanse Republiek en de Britse Maagdeneilanden.

 

Uniek in de cruisewereld

Star Clippers is een van de weinige rederijen die aanmeren op Cuba. Dat heeft te maken met het Amerikaanse embargo tegen Cuba waarbij cruiseschepen die het eiland bezoeken niet meer welkom zijn in de Verenigde Staten. Star Clippers biedt geen reizen aan op de VS en reizigers kunnen precies daarom het mooiste van Cuba ontdekken, met Star Clippers uiteraard.

 

Info: www.starclippers.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 1 augustus 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: