dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Yoga Cruises…

Rederij Star Clippers, die schitterende zeilschepen in de vaart heeft, pakt opnieuw uit met yoga cruises.

 

Een cruise met Star Clippers is altijd heerlijk en het wordt extra ontspannend door de yogalessen aan boord. Het is de perfecte combinatie voor de meest relaxte vakantie, een mix van comfort, perfecte service, romantiek en nu ook van yoga waarvoor de reizigers geen ervaring moeten hebben want de oefeningen vinden plaats onder professionele begeleiding.

 

Voor Star Clippers is dit een succesformule, vandaar dat er in 2015 opnieuw yoga cruises worden aangeboden. De afreis gebeurt vanuit Sint-Maarten, met de Star Clipper, op 24 en 31 januari 2015. De yoga meditatie en de yoga lessen vinden plaats op het dek, in de frisse ochtendlucht, net voor zonsopgang. Het is de ervaren yoga Duitse lerares Inge Schöps die voor de begeleiding zorgt en die ook lezingen geeft over de filosofie van yoga en hoe je yoga thuis kunt beoefenen.

 

Er is ook een mogelijkheid om een yoga cruise te combineren met gezonde, voedzame, maaltijden, o.a. een hartig ontbijt met veel fruit, heerlijke slaatjes bij het middagmaal en vegetarische schotels bij het avondmaal.

Info: www.starclippers.com

 

yoga

 

Star Clippers exploiteert 3 van ’s werelds grootste zeilschepen. Passagiers kunnen de romantiek van het zeilen ervaren aan boord van een schip in een relaxte omgeving en met een hoog niveau van dienstverlening. Alle drie de schepen hebben ruime teakhouten dekken, zwembaden, informele diners, een gezellige Tropical Bar aan dek en een comfortabele piano bar. De schepen zijn groot genoeg om 1e klas accommodatie te bieden en klein genoeg om intieme havens aan te doen die onbereikbaar zijn voor de grote cruiseschepen. De twee kleinere schepen, Star Flyer en Star Clipper, hebben per schip plaats voor 170 passagiers tegenover 74 bemanningsleden, de Royal Clipper heeft plek voor 227 mensen tegenover 106 bemanningsleden. Door het comfort, de activiteiten en de sfeer van een privé jacht, wordt Star Clippers gezien als een van de meest vooraanstaande specialisten in de cruise branche.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 25 augustus 2014 door in Cruises.
%d bloggers liken dit: