dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Eurostar promo’s richting London

img-gateway

 

Vliegen is fijn…maar ook de trein is altijd een beetje reizen. Ikzelve reis heel graag richting the Great Britain met den boot, vooral dan bij vlakke zee. Maar als het is om naar London te gaan, dan plof ik me toch nog altijd liefst neer in den Eurostar. Opstappen in Knokke-Heist city, Vlaanderen stukje doorklieven, een overstap maken, stukje Frankrijk zien, dan onder de zee verdwijnen, in Kent uitkomen en eventjes later in London kunnen ronddwalen. It’s been to long…

**********************************************************************************************************************************************

WEG MET DE VAKANTIEBLUES

EUROSTAR BIEDT 45.000 ZITPLAATSEN AAN NAAR LONDEN

VANAF 69 EURO

 

  • Express sale voor Eurostar-tickets vanaf 69 euro H/T in Standard en 179 euro in Standard Premier

 

  • Reserveren vanaf 28 augustus tot en met 9 september 2014 voor een reis naar Londen van 22 september tot en met 17 december 2014 Om de vakantieblues voorgoed te vergeten, biedt Eurostar de mogelijkheid om naar Londen te ontsnappen voor een nazomerse citybreak dankzij een express sale van 45.000 zitplaatsen enkele reis (22.500 zitplaatsen H/T) naar Londen vanaf 69 euro H/T in Standard.  Om het Kanaal over te steken in stijl biedt Eurostar daarnaast een promotietarief aan vanaf 179 euro H/T in Standard Premier-reisklasse.De reserveringen lopen van 28 augustus tot en met 9 september 2014 voor reizen van 22 september tot en met 17 december 2014 met vertrek vanuit Brussel. De tickets voor deze promotie zijn te koop op eurostar.com en in de andere verkooppunten van Eurostar (dossierkosten van € 7 bij boeking in een NMBS-station met internationale ticketverkoop).

**************************************************************

 

  • Londen en herfst gaan hand in hand

The Shard is in recordtempo uitgegroeid tot een van de topattracties van Londen. Het panoramisch uitzicht over de stad is adembenemend. En alsof dat nog niet genoeg was, zijn er in het najaar de Silent Disco at the Shard avonden, van 27 september tot 15 november, 22 – 2 u., £37,50, www.theviewfromtheshard.com

Begin november barst de kerstgekte los in de Britse hoofdstad. Dan springen de schaatspistes als paddenstoelen uit de grond in Londen. De toppers zijn te vinden in Hyde Park, Canary Wharf of de 950m2 aan het Natural History Museum.

Natural History Museum, Cromwell Rd, London SW7 5BD, open van maandag tot zondag van 10 -17.50 u., www.nhm.ac.uk

Het najaar heeft weer heel wat in petto voor cultuurraven. In het Victoria and Albert Museum loopt er een retrospectieve over het werk van fotograaf Horst P. Horst, een van de grootste fotografen van de 20ste eeuw. Daarnaast brengt The National Gallery een overzicht van de latere werken van Rembrandt.

Horst, Photographer of Style, Victoria and Albert Museum, van 6 september 2014 tot 4 januari 2015, £9, http://www.vam.ac.uk/content/exhibitions/exhibition-horst-photographer-of-style/

Rembrandt, The Late Works, The National Gallery, van 15 oktober 2014 tot 18 januari 2015, £18, http://www.nationalgallery.org.uk/whats-on/exhibitions/rembrandt-the-late-works

 

  • 2 FOR 1

Om van het beste van Londen te genieten, heeft Eurostar een exclusief voordeelprogramma ontwikkeld. Op eenvoudig vertoon van een geldig Eurostar-ticket, kan elke klant genieten van 2 toegangstickets voor de prijs van 1 voor de betalende tentoonstellingen in acht van de grootste musea in Londen. Voor meer informatie, surf naar eurostar.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 30 augustus 2014 door in Engeland/Verenigd Koninkrijk, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: