dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Extra Ryanair vluchten richting Dublin

NIEUW: RYANAIR 3 X PER DAG VAN BRUSSEL NATIONALE LUCHTHAVEN RECHTSTREEKS NAAR DUBLIN

 

ierland

 

Low cost maatschappij Ryanair vliegt, naast de al bestaande vluchten uit Charleroi, vanaf 26 oktober ook drie keer per dag vanuit Brussel Nationale Luchthaven naar Dublin. Hiermee wil Ryanair zowel families als business reizigers bereiken.

 

Reizen naar Ierland is hip en dat geldt ook voor de Belgische markt dat het aantal reizigers jaarlijks ziet stijgen. Het eiland Ierland en de vele steden beschikken over heel wat troeven. Dublin kan al voor een citytrip uitpakken met top culturele bezienswaardigheden zoals Dublin Castle, Trinity College, St-Patrick’s Cathedral; maar ook de bv. Guinness Storehouse en Bram Stoker’s Dracula Festival maken het voor elk wat wils

 

Daarenboven heeft Ryanair nu ook net de Business Plus bekendgemaakt. Voor een extra premie kunnen business reizigers genieten van een reeks voordelen zoals flexibiliteit voor veranderingen van tickets, 20kg ingecheckte bagage, fast track security op bepaalde luchthavens, voorrang met instappen en premium stoelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 2 september 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: