dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Hold flights for a fiver dankzij British Airways

 

 British Airways take-off 1

Da’s een interessante voor wie op zoek gaat naar de meest voordelige:

Hold flights for a fiver dankzij British AirwaysReserveer je vlucht voor slechts 5 euro gedurende 72 uur  

Voor passagiers die altijd op zoek zijn naar het meest voordelige ticket biedt British Airways vanaf nu de mogelijkheid om vluchten tot wel 72 uur vast te houden via ba.com alvorens definitief te reserveren. Reizigers hebben zo alle tijd om er zeker van te zijn dat ze de beste vlucht te pakken hebben voordat ze betalen. Wanneer passagiers vervolgens binnen 72 uur boeken, zal het reserveringsbedrag worden terugbetaald en kunnen de tickets worden gekocht. Het reserveren van een korteafstandsvlucht kost €5, voor een langeafstandsvlucht bedraagt dit €10.

 

 
Drew Crawley, British Airways Chief Commercial Officer, legt de achterliggende logica uit: “Wanneer je een geweldige vlucht voor een fantastische prijs ziet, is er niets vervelender dat je deze niet meteen kan boeken. Je weet bijvoorbeeld nog niet of je wel vrij kan krijgen of dat het vertrekuur in orde is voor alle medereizigers. Bovendien loop je het risico dat de prijs veranderd zal zijn, eenmaal je effectief wil boeken. British Airways maakt het nu mogelijk om een reserveringsoptie te nemen op tickets voor een klein bedrag en zich er zo van te verzekeren dat de ticketprijs de komende drie dagen niet zal wijzigen.”  Voor het reserveren van de tickets is slechts 1 naam nodig,  de namen van medereizigers kunnen binnen 72 uur worden toegevoegd. De reserveringsoptie is geldig tot 21 dagen voor vertrek van de vlucht.

 

Deze nieuwe reserveringsservice is het resultaat van een samenwerking tussen British Airways en Iberia, zusterondernemingen onder moedermaatschappij IAG. Het systeem is van toepassing op alle vluchten van British Airways, waaronder ook code-sharing flights, Iberia, Iberia Express en Air Nostrum. Tevens zijn alle combinaties van British Airways en Iberia vluchten geldig zolang ze maar op een ticket zijn geboekt.

 

De Britse luchtvaartmaatschappij introduceerde onlangs ook al speciale dagtriptarieven voor passagiers met alleen handbagage vanuit Brussel naar Londen voor €119. Daarnaast investeerde British Airways ook in een volledig nieuw interieur voor de Europese short-haulvloot.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 2 september 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: