dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Online uitzwaaien op Schiphol

 

De uitzwaai-app…te zot voor woorden…

 

Schiphol biedt onbeperkt gratis WiFi aan en is zelf online actief

 

Amsterdam Airport Schiphol biedt vanaf heden onbeperkt gratis Free Wifi. De luchthaven heeft zelf ook enkele leuke apps gecreëerd om passagiers een aangenaam en vlot vertrek te bezorgen.

 

Sinds 2010 was de Wifi service al beperkt voorhanden, tot één uur per dag. Vanaf heden is die handige service onbeperkt in tijd, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Iedereen die in het bezit is van een mobiel device kan gebruik maken van het Wifi netwerk. Inloggen voor Free Wifi kan eenvoudig door op de inlogpagina Schiphol Airport_Wifi te selecteren.

Ook op andere vlakken is Schiphol online actief. Gaan je vrienden of familie binnenkort op reis vanuit Schiphol en je hebt geen tijd meer om hen uit te zwaaien dan biedt de uitzwaai-app de oplossing. Je kan een filmpje opnemen dat de vertrekker ontvangt op de smartphone vlak voor vertrek, als hij/zij op Schiphol aankomt. Bovendien wordt het filmpje ook afgespeeld op grote schermen in de luchthaven en aan de vertrekgate. Met de leuke uitzwaai-app wil de luchthaven een ‘feel good’ moment bezorgen aan de reizigers. De dienst is te vinden via www.schiphol.nl/uitzwaaien of via de facebook pagina van Schiphol.

Daarnaast biedt de luchthaven ook een Schiphol-app aan die je wegwijs maakt en helpt met allerhande praktische info voor vertrek. Dit gaat van actuele vluchtinformatie, plattegronden, details over het parkeren tot een persoonlijke reisplanner. De handige app is gratis en op elke smartphone te gebruiken. Meer info op: http://www.schiphol.nl/Reizigers/Vluchttijden/SchipholAppEnMobiel.htm

wave-computer

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 2 september 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: