dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Busverbinding Brugge-Charleroi groeit

Ter info:

Busverbinding Brugge-Charleroi succesvol

 

De busverbinding die Flibco.com sinds 1 juni van dit jaar verzorgt tussen de luchthaven van Charleroi en Brugge (via Gent) heeft een prima start genomen. Met bijna 18.000 klanten in de eerste 3 maanden na de lancering ligt het aantal vervoerde reizigers hoger dan verwacht.

Paul Demuynck (Flibco.com): “De feedback die wij van de reizigers krijgen is heel positief. Onze klanten kiezen voor prijs en kwaliteit. Het uurrooster van onze verbindingen is afgestemd op het vluchtverkeer en de shuttle-gebruikers worden afgezet aan de ingang van de terminal. Binnenkort bieden wij aan boord van onze bussen ook gratis WIFI aan. Op termijn hopen we 10.000 klanten per maand te mogen vervoeren”

Burgemeester Landuyt is verheugd met dit positieve nieuws: “Met Toerisme Brugge ondersteunen we deze verbinding via onze communicatie, onder andere met een affichecampagne op de luchthaven. De verbinding blijkt heel wat Britten, Spanjaarden en Italianen naar Brugge te brengen. Maar bovenal bewijzen de cijfers dat ook aan een lokale behoefte wordt tegemoetgekomen, want ongeveer 55% van de bezetting wordt ingevuld door Bruggelingen of mensen uit de omliggende regio die de Flibco-bus richting luchthaven van Charleroi nemen”.

portugal_bus_01-cf7ea0c42abfaa53a712065090c3f44d

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 18 september 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: