dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Brussels Airlines blikt terug op een sterk voorjaar en zomer

In vergelijking met vorig jaar werden tussen januari en augustus 500.000 méér passagiers verwelkomd aan boord van Brussels Airlines’ vluchten. Op vrijdag 19 september werd met 25.753 passagiers een nieuw dagrecord gevestigd. Dankzij de nieuwe commerciële strategie steeg de bezettingsgraad van de vluchten dit jaar met gemiddeld 6 procent.

De commerciële strategie die Brussels Airlines sinds het begin van dit jaar voert trekt week na week meer passagiers aan. In vergelijking met dezelfde periode (januari –augustus) vorig jaar steeg het aantal gasten aan boord van Brussels Airlines vluchten met 500.000. Tijdens de voorbije maand augustus koos zelfs 19,1 procent meer passagiers voor Brussels Airlines in vergelijking met de maand augustus vorig jaar.  De bezettingsgraad bedroeg voor het eerst in de 12-jarige geschiedenis van de luchtvaartmaatschappij 81,5 %.

De passagiersgroei wordt vooral op het Europese netwerk gerealiseerd en is het gevolg van de scherpe prijzenpolitiek, de uitbreiding van het aanbod, de toename van het aantal connectiepassagiers dat twee Brussels Airlines vluchten combineert en de focus deze zomer op nieuwe zonbestemmingen. Dankzij de nieuwe productformules Check&Go, Light&Relax, Fast&Flex en Bizz&Class kan Brussels Airlines nog meer keuzemogelijkheden aanbieden en een groter publiek bereiken.

BAIR_PAX_JANAUG14-NL

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 23 september 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: