Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

20 jaar cultuur tussen het Europese vasteland en het Verenigd Koninkrijk dankzij eurostar

Het ROYAL ACADEMY OF ARTS stapt in het cultureel programma 2 for 1 van eurostar

 

  • Het Royal Academy of Arts wordt het 21ste deelnemend museum van het 2 FOR 1-programma

 

  • Op eenvoudig vertoon van het Eurostar-ticket, geniet elke klant van 2 voor de prijs van 1 toegang in de negen bekendste musea in Londen

 

  • Op 14 november viert Eurostar zijn twintigste verjaardag. In 20 jaar tijd is Eurostar veel meer dan een vervoersmiddel geworden, het is de natuurlijke en culturele link tussen het Europese vasteland en het Verenigd Koninkrijk. In zijn verjaardagsjaar is Eurostar verheugd om een nieuw museum in Londen te verwelkomen in zijn cultureel programma 2 FOR 1, met name het Royal Academy of Arts. Het Londense museum is het 21ste deelnemend museum dat in het programma stapt dat in 2010 door Eurostar in het leven werd geroepen. Op eenvoudig vertoon van het Eurostar-ticket, geniet elke klant van 2 voor de prijs van 1 toegang in de negen bekendste musea in Londen. Deze musea in Londen zijn lid van het 2 FOR 1-programma: The British Museum, Tate Modern, Tate Britain, The National Gallery, National Portrait Gallery, The British Museum, Victoria and Albert Museum, The British Library, Science Museum en nu dus ook het Royal Academy of Arts.

 

  • Het Royal Academy of Arts werd opgericht door George III in 1768 en is een onafhankelijke instelling dat gefinancierd wordt door privédonaties en dat geleid wordt door gerespecteerde kunstenaars en architecten. Het activiteitenprogramma is gericht op de promotie van visuele kunst door middel van tentoonstellingen, debatten en educatieve programma’s.

 

  • Anselm Kiefer, de 2 FOR 1-tentoonstelling in het Royal Academy of Arts

De Royal Academy of Arts stelt de eerste grote retrospectieve voor in het VK rond het werk van Anselm Kiefer. Deze tentoonstelling toont kunstwerken uit internationale collecties en privécollecties die meer dan 40 jaar uit de carrière van de kunstenaar belichten. Verschillende werken van Anselm Kiefer werden trouwens speciaal voor deze tentoonstelling gemaakt, die ook de omstreden serie ‘Heroische Sinnbilder’ omvat. Anselm Kiefer, Royal Academy of Arts, van 27 september tot 14 december 2014, ticket volle prijs : £14,  www.royalacademy.org.uk/exhibition/anselm-kiefer

 

ncv7vadlqj7psqhlztle

 

  • In het kader van dit programma is elk ticket geldig gedurende vijf dagen die volgen op de reisdatum zoals aangeduid op het Eurostarticket. Meer informatie op http://www.eurostar.com

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 24 september 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: