dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

PIZZA PROEVEN op de Costa Cruise

Het gastronomische aanbod aan boord van de Costa-schepen is heel ruim en uitgebreid. Het Italiaanse gerecht bij uitstek, de pizza, is een van de topgerechten om in de levendige Costa Cruisesfeer te proeven.

pizza

Genua, 16 September 2014 – Costa Cruises (www.costacruises.be) biedt aan boord van zijn schepen een uitgebreide keuze internationale gerechten aan en de Italiaanse traditie speelt daarin een centrale rol. De Costa-schepen gelden als de ambassadeurs van Italië, in het Middellandse zeegebied en in de hele wereld. Aan boord vind je dan ook de Italiaanse levenswijze terug, van zijn hartelijke sfeer en de warme gastvrijheid tot de Italiaanse keuken met authentieke gerechten. De pizza neemt daar een belangrijke plaats in en geldt als een van de pijlers van de culinaire Costa-ervaring.

De Costa neoRomantica was de eerste die met een originele pizzeria werd uitgerust. Wegens groot succes wordt de formule nu naar andere Costa-schepen uitgebreid. Gasten kunnen zo een honderd procent puur Italiaanse pizza proeven, met keuze uit veertien verschillende smaken. De lekkernij wordt ter plaatse bereid door Italiaanse ‘pizzaioli’, die hun opleiding genoten aan de gerenommeerde “Accademia Italiana della Pizza” (www.pizzaitalianacademy.com/).

Het geheim van het succes zit in de authentieke recepten en de kwaliteitsvolle ingrediënten die worden gebruikt zoals de mozzarella fiordilatte, in het rijzen van het deeg en het bakken in de stenen oven op het scheepsdek. Margherita, Napoletana, Quattro Stagioni, Calzone en de typische Ligurian Focaccia al Formaggio: gasten kunnen kiezen uit een ruim aanbod, er is een pizza voor elk seizoen en naar ieders smaak.

Elke avond van 18.30 uur tot 23 uur kunnen Costa-gasten terecht in de Pizzeria die is gelegen nabij het selfservice restaurant. De plek is uitgerust met tafels aangekleed met rood en wit geruite kleden, Extra Virgin olijfolie en Balsamico-azijn. Alles kortom om de sfeer van Little Italy en een typische maaltijd te ervaren. Voor een zacht prijsje kun je er niet enkel je favoriete pizza volledig op maat en smaak laten maken maar ook kiezen uit een ruim aanbod van salades en heerlijke desserts zoals de alom gekende Italiaanse Tiramisù.

Reserveren is voor de Pizzeria niet nodig, gasten kunnen zich aanmelden wanneer ze maar willen. Om de maaltijd compleet te maken is er een kaart met wijn per glas en bier van het vat,door de Costa-experten speciaal uitkozen.

Voor wie zijn kookkunsten wilt verrijken, zijn de exclusieve Costa Happenings een aanrader: van acrobatische pizzademonstraties en kooklessen tot Pizza- en Tiramisùworkshops waarop je al cruisende je kookkunsten kunt demonstreren en uitbreiden.

 

De exclusieve Costa Pizzeria vind je voortaan aan boord van de Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa neoRomantica, Costa neoRiviera, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa, Costa Serena, Costa Magica, Costa Fortuna, Costa Mediterranea en Costa Classica.

 

 

Info: www.costacruises.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 29 september 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: