dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Halloweenspecial…deel 1 – Koksijde

Griezelen en grollen, thuis of op reis? Mogelijkheden zat…we beginnen een nieuwe reeks op de Kriebelreisblog, met als thema Halloween. En we vertrekken in Koksijde.

size_235_175_78155

1. KOKSIJDE

Voor een ultieme Halloween ervaring moet je dit jaar naar Koksijde-Oostduinkerke. Het griezelt en het spookt er langs alle kanten. Dat wordt dus heerlijk bibberen en beven maar vooral genieten aan zee!

 

Badplaats Koksijde-Oostduinkerke pakt uit met een fantastisch Halloweenprogramma tijdens de Herfstvakantie, van zaterdag 25 oktober tot zondag 2 november. Het is een ideale gelegenheid om enkele dagen of een weekje aan zee door te brengen. Het wordt gegarandeerd een unieke belevenis, spannend, avontuurlijk, griezelig, gezellig en met alle ingrediënten die horen bij het Halloween-gebeuren.

 

Op vrijdag 31 oktober gaat iedereen naar de grote Halloweenstoet in St-Idesbald. Die trekt al voor de 14de keer door de straten. Voor kinderen wordt het een festijn, met het uithollen en versieren van pompoenen, met het zich verkleden in een Halloweenpak. Een jury kiest de mooiste pompoen en het mooiste kostuum waarna het echte feest losbarst, om 19 u als de stoet zich in gang zet. Er zijn muziekgroepen, versierde wagens en straatanimatie. Het feestelijke gebeuren eindigt met een heksenverbranding.

 

Wie gaat er mee op de Halloween Mountainbiketoertocht? Ook dat wordt een onvergetelijke ervaring, op vrijdag 31 oktober van 18 tot 21u. In een fantastische Halloween-sfeer fietsen de deelnemers 36 km langs de mooiste fietstrajecten van Koksijde-Oostduinkerke en bij aankomst wacht iedereen een smaakvolle kom pompoensoep.

 

En dan zijn er nog de interactieve workshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar, uiteraard in de sfeer van Halloween en met professionele begeleiders. Er worden zes workshops uitgewerkt, onder meer voorlezen van spannende griezelverhalen. Ook knutselen en gezelschapspelen in het teken van Halloween komen aan bod. En wie maakt de mooiste pompoengezichten en de meest schrikaanjagende Halloweentekening? Kom tijdens de herfstvakantie naar Koksijde-Oostduinkerke voor een onvergetelijke Halloween for Kids, in het gezelschap van tovenaars en heksen !

 

Met de Halloween attractie Freak Circus, een demonstratie pompoenschieten en een Halloweenvuurwerk (29/10)wordt Halloween aan zee een echte voltreffer!

 

Voor een Herfst-Halloween-Vakantie aan zee ga je naar Koksijde-Oostduinkerke, niet alleen voor de spoken, heksen, kollen en kobolden, maar ook omdat je in en rond deze badplaats kunt genieten van onbeperkte recreatiemogelijkheden. Wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers, museumbezoekers, liefhebbers van cultuur en gastronomie, iedereen komt er aan zijn trekken, onder het toeziend ook van de alom aanwezige Halloween-geesten.

Info: www.koksijde.be/halloween

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 3 oktober 2014 door in België, De Kust, Halloween, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: