Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Halloween special – deel 3 – Historium in Brugge

historiumHalloween in Historium, een totaalbeleving voor de hele familie

 

 

Brugge kende in de 15de eeuw gouden tijden. Deze middeleeuwse stad kende echter ook een donkere kant, van bijgeloof en magie, sagen en legenden, demonen en heksen. Voor een dagje griezelen met de hele familie ben je tijdens de Herfstvakantie aan het juiste adres bij de belevingsattractie Historium. Hier reis je van 25 oktober tot 2 november naar het duistere, middeleeuwse Brugge. Op 31 oktober zijn er allerhande Halloween activiteiten gepland voor jong en oud.

 

Griezelweek

Met een wel afgewogen mix van pure Halloween met enge schrikmomenten enerzijds en een familiale sfeer anderzijds biedt Historium met haar 2de Halloween editie opnieuw bezoekers de mogelijkheid om iets bij te leren over de oorsprong van Halloween, alsook om de middeleeuwen in Brugge nog intenser te beleven. Het hele gebouw wordt gedecoreerd tijdens de week van 25 oktober tot 2 november, waarbij de mooist versierde pompoenen niet zullen ontbreken!

 

Halloween Happening

De niet te missen hoogdag van Halloween @Historium is 31 oktober. Die dag kan je deelnemen aan knutselworkshops onder begeleiding van kakelende heksen of meedoen aan de grime- en schmink sessies waarbij jong en oud gegarandeerd iedereen de stuipen op het lijf zullen jagen!

 

Magiër show

Nieuw tijdens de Halloween Happening van Historium is de spektakel show van Ramza de magiër. Wanneer deze mysterieuze man, komende uit een andere wereld, plots verschijnt in Historium, schrikken de mensen even! In zijn kristallen bal kan hij ook de meest magische dingen zien… Ramza wordt vergezeld van een klein lief giftig slangetje en samen kunnen ze alles in rook laten opgaan. Ramza zal vrijdag 31 oktober op regelmatige tijdstippen hun show uitvoeren.

 

Halloween in Historium wordt een onvergetelijke ervaring, voor groot en klein, speels, met hier en daar een vleugje thrillergehalte. Kom dus langs tijdens de Herfstvakantie en kijk, ruik, luister en huiver. Ontelbare verrassingen geven bezoekers gegarandeerd een ervaring waarbij je tegelijkertijd op je hardst schreeuwt en op je luidst lacht.

 

Nog meer evenementen op de kalender!

Na de griezel van Halloween is het tijd voor wat variatie. Historium participeert op 11 oktober aan het event Iedereen Klassiek. Kom die dag naar Historium en speel naar hartelust op de vleugelpiano van Historium want ‘klassiek is van en voor iedereen’.

Op 19 oktober kent Historium Brugge een nieuwe primeur. Die dag zullen 5000 deelnemers van de Urban Trail loopwedstrijd onder meer het binnenplein van Historium verkennen!

 

Info: www.historium.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 13 oktober 2014 door in België, Halloween, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: