dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Opening van het Kerstseizoen – winterprijzen voor Europese treinbestemmingen

Europese treinreizen voor vroegboekprijzen via Voyages-sncf.com

iStock_000009201401_Large

Wie deze winter er nog even tussenuit wil, bezoekt vanaf donderdag 16 oktober http://www.voyages-sncf.com. De Europese treinspecialist opent morgen de kerstverkoop van treintickets naar Frankrijk en de rest van Europa en biedt vroegboekers scherpe tarieven op reizen met de TGV Brussel – Frankrijk, TGV Frankrijk en TGV Lyria (Frankrijk – Zwitserland).

Het winterseizoen is een gegeerde boekingsperiode. De vele feestdagen in december waaronder kerst en oud & nieuw prikkelen vaak om met het gezin toch nog even een bezoekje te brengen aan Disneyland Parijs, het nieuwe jaar in te luiden in de stad van de liefde, te gaan genieten van de milde temperaturen in de Provence of de stad Lyon te bezoeken.

De komende vier maanden zijn er op Voyages-sncf.com voldoende aantrekkelijke treintickets te vinden om naar Frankrijk of andere delen van Europa af te reizen. Of het nu gaat om een zonnige midweek in Nice, een wintersportvakantie in de Alpen of een lang weekend winkelen in Barcelona.

Online of via tablet of app, snel profiteren van de laagste prijzen! Wees er op tijd bij en noteer 16 oktober in de agenda om verzekerd te zijn van de beste tarieven met de TGV Brussel – Frankrijk, TGV Frankrijk en TGV Lyria. Boeken via Voyages-sncf.com is eenvoudig, comfortabel en voordelig. Ga naar http://www.voyages-sncf.com of download de V.app op de smartphone of tablet. In drie seconden is een account aangemaakt en zijn aantrekkelijke treinreizen en aanbiedingen niet meer te missen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 17 oktober 2014 door in Ter land, ter zee en in de lucht - transport, Wintersport en Winterpret.
%d bloggers liken dit: