dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Romantiek aan boord van Star Clippers

OP HUWELIJKSREIS OF HERNIEUWEN VAN JE HUWELIJKSGELOFTEN: BELEEF JE MEEST ROMANTISCHE LEVENSMOMENTEN AAN BOORD VAN STAR CLIPPERS

 

Star_Clippers-03

 

Een Star Clippers-cruise staat door zijn unieke karakter en aanpak altijd al garant voor een grote portie romantiek. Star Clippers pakt daarbovenop nu uit met twee unieke formules. Wie met Star Clippers op huwelijksreis gaat, krijgt een pak extra’s. Er is ook gedacht aan wie al gehuwd is: aan boord kun je nu met een bijzondere ceremonie je huwelijksgeloften hernieuwen.

 

Paradijs binnen handbereik

Met een Star Clippers-cruise komt het meest romantische paradijs binnen handbereik. De authentieke zeilschepen varen immers de wereldzeeën af langs de meest idyllische plekken. In de Cariben zeilen ze vanuit de tropische eilanden Barbados, Sint Maarten of Cuba. In de Middellandse zee vertrek je aan de stad van de romantiek bij uitstek, Rome of Palma, Monaco, Istanbul of Athene. Onklopbaar op het vlak van romantiek is het moment dat je, aan het einde van een prachtige zeilreis, samen op het dek van het schip met de haren in de wind en bubbels in de hand Venetië binnenvaart.

 

Van huwelijksbootje naar zeilschip

Elkaar het ja-woord geven is een belangrijk moment in het leven. Je stapt samen in het huwelijksbootje en geen betere manier om dit bijzondere moment te vieren dan op een echte boot: met een romantische cruise op een zeilschip van Star Clippers.

 

Een uitzonderlijke reis voor echt romantische zielen

De Star Clippers-schepen presenteren door hun kleinschaligheid aan het kersverse koppel intimiteit, rust en een stijlvolle, authentieke kajuit. Kortom, romantiek is gegarandeerd aan boord, perfect voor de start van het nieuwe leven met zijn tweetjes.

 

Huwelijksreis pakket

Star Clippers pakt als extraatje uit met een speciaal huwelijksreis pakket. De jonggehuwden worden op hun kajuit ontvangen met een fles champagne, vers fruit en chocoladeverrassingen. Daarnaast krijgt de bruid een geschenkbon van 50 euro om in de scheepsboetiek te spenderen. Tot slot wordt het diner afgesloten met een heuse huwelijkstaart en krijg je als aandenken een door de kapitein ondertekend certificaat.

 

Hernieuwen van je huwelijksgeloften

Heel wat opvarenden die met Star Clippers op huwelijksreis gingen, keren terug om aan boord hun huwelijksverjaardag te vieren. Star Clippers pakt nu uit met een nieuwe formule: een plechtigheid waarbij je tijdens je Star Clippers-cruise je huwelijksgeloften hernieuwt. De ceremonie vindt plaats op het dek van het zeilschip en wordt voorgegaan door de kapitein of de cruisedirector. Na afloop wordt het gelukkige koppel in de openlucht Tropical Bar getrakteerd op champagne.

 

Meer informatie over deze uitermate romantische formules van Star Clippers vind je op www.starclippers.com

 

**********************************************************************************************************************

ps. Ik zou wellicht gewoon zeeziek worden, maar toch…Hij mag het me altijd vragen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 20 oktober 2014 door in Cruises, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: