Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Brussels Airlines lanceert volgend zomerseizoen zes nieuwe bestemmingen

Brussels Airlines breidt haar vluchtaanbod tijdens de zomer 2015  six nieuwe bestemmingen uit. De nieuwkomers zijn St Petersburg, Dubrovnik, Calvi, Lourdes, Olbia en Billund. Tickets zijn al beschikbaar vanaf 69 euro retour. Volgend zomerseizoen wordt ook het bestaand vluchtaanbod naar Tel Aviv, Malta en Lyon verhoogd.

Terwijl de herfst is ingetreden blikt Brussels Airlines al vooruit naar de zomer 2015.  In het nieuwe zomeraanbod dat vanaf vandaag kan gereserveerd worden, focust Brussels Airlines op populaire vakantiebestemmingen en culturele toppers. Dankzij de nieuwe reisformules zijn er voor al deze nieuwkomers al retourtickets beschikbaar vanaf 69 euro.

Nieuwe bestemmingen

In het Noorden prijkt Billund voor het eerst op de netwerkkaart van Brussels Airlines. Billund, gelegen in de Deense Jutland regio, wordt vanaf 29 maart twee keer per dag aangevlogen met een vluchtschema dat zowel op zakenreizigers als toeristen mikt en dat toelaat om te door te reizen naar talrijke andere Europese bestemmingen,  Afrika en de States .

Ook in Zuid-Europa verstevigt Brussels Airlines haar vluchtaanbod. Met Dubrovnik wordt dé toegangspoort tot de prachtige Kroatische kust en eilanden in het netwerk opgenomen. Dubrovnik wordt twee keer per week bediend.

Ook wie zomerse eilandsfeer wil opsnuiven in Corsica of Sardinië komt bij Brussels volgende zomer aan zijn trekken dankzij een wekelijkse vlucht naar Calvi en  twee vluchten per week naar Olbia.

Goed nieuws is er tot slot ook voor wie naar Lourdes of de Pyreneeën wil. De luchthaven van Tarbes/Lourdes wordt vanaf 11 mei tot 25 september twee keer (maandag & vrijdag) rechtstreeks verbonden met Brussels Airport. Met de Lourdes vluchten biedt Brussels Airlines een alternatief aan de duizenden pelgrims die niet langer per trein naar het West-Franse bedevaartsoord kunnen reizen.

Met St Petersburg, een bestemming die tot nog toe niet rechtstreeks kon bereikt worden vanuit een Belgische luchthaven, voegt Brussels Airlines een culturele topper toe aan haar vluchtaanbod. De stad van de Tsaren en van het wereldberoemde Hermitage museum wordt drie keer per week rechtstreeks aangevlogen (maandag, woensdag en vrijdag).

 

Méér aanbod naar bestaande bestemmingen

Het vluchtaanbod naar Malta, dat de voorbije zomer met succes werd gelanceerd, keert terug in 2015 met een verlengd vluchtschema. Omwille van de grote vraag wordt in 2015 vanaf begin april tot eind oktober twee keer per week koers gezet naar Malta (donderdag en zondag). Brussels Airlines biedt ook wie naar Tel Aviv wil reizen nog meer afreismogelijkheden aan. Vanaf het zomerseizoen kan twee keer per dag afgereisd worden (ochtendvlucht en avond/nachtvlucht).  Naar de hoofdstad van Andalousië, Sevilla, worden volgende zomer vier in plaats van drie wekelijkse vluchten aangeboden en naar Faro, de toegangspoort tot de Algarve, zes in plaats van vijf.

Uiteraard blijft Brussels Airlines ook onverminderd naar haar andere populaire zomerbestemmingen vliegen. Dankzij de nieuwe reisformules heeft al wie naar  Nice, Malaga, Barcelona , Firenze, Alicante, Marrakech, Agadir, Athene,  Napels, Porto, Palermo, Catania, Venetië of één van de vele andere Europese bestemmingen wil reizen nog meer keuzemogelijkheden.

 brussels airlines

Tickets zijn beschikbaar op brusselsairlines.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 27 oktober 2014 door in Ter land, ter zee en in de lucht - transport, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: