dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Lonely Planet plaatst Ierland in de TOP 10 reisbestemmingen 2015 !

De wereldberoemde uitgever van reisgidsen Lonely Planet noemt Ierland een van de beste reisbestemmingen voor 2015. Het groene eiland staat op plaats 5 in de prestigieuze top 10.

 

De publicatie Best in Travel 2015 van Lonely Planet anticipeert op het reisgedrag van volgend jaar op basis van actuele globale reistrends, bestemmingen en reiservaringen.

Volgens Lonely Planet is Ierland “een echt reiskoopje omwille van het imponerende landschap, de intacte tradities en de kosmopolitische Ieren die de reizigers op een vriendelijke manier ontvangen, net als hun voorouders”. De natuurlijke gastvrijheid van de Ieren wordt aanzien als een van belangrijkste attractiepunten. Volgens Lonely Planet plaatsen de Ieren zich met die gastvrijheid te midden van het beste van wat Ierland te bieden heeft. De vriendelijkheid van de Ieren goed kan men het best ervaren in de pubs waar je als toerist zomaar wordt opgenomen in het lokale gezelschap.

De wereldleider op het vlak van reisgidsen ziet de Wild Atlantic Way, met 2500 km de langste bewegwijzerde kustroute van de wereld, als een van de hoogtepunten van het land. De rijke gastronomie en de talloze festivals zijn andere belangrijke redenen om naar Ierland te reizen.
Lonely Planet vat als volgt samen: “het fantastische landschap en de onvoorstelbare gastvrijheid plaatsen Ierland in de top van toeristische bestemmingen voor 2015 en Ierland hoort op ieders lijstje van te bezoeken landen”.

Ierland haalt met zijn uitzonderlijke toeristische troeven plaats 5 in de top 10, voor de Filippijnen, Servië, St-Lucia en Marokko. Helemaal bovenaan de lijst staat Singapore.

 

ierland

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 27 oktober 2014 door in Ierland, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: