dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Geef eens een vlucht cadeau

Brussels Airlines lanceert b.gift

bgift

Voor het derde jaar op rij pakt Brussels Airlines uit met haar b.gift voucher voor de kerstperiode. Met een b.gift koop je een cadeaubon voor een vlucht binnen Europa voor één, twee, drie of vier personen.

Brussels Airlines legt dit jaar opnieuw een uniek geschenk onder de kerstboom: tot en met 28 december kan online een geschenkbon van 99 euro aangekocht worden die recht geeft op een retourvlucht in Light&Relax (de nieuwe reisformule van Brussels Airlines waarin 23kg ingecheckte bagage en 12kg handbagage inbegrepen zit) naar een Europese bestemming van Brussels Airlines.

Een nieuwigheid is dat Brussels Airlines dit jaar een partnership heeft uitgewerkt met de taxi app Uber. Elke b.gift voucher geeft de ontvanger recht op een Uber rit van 15 euro, om zich ook na de vlucht makkelijk te kunnen verplaatsen, bijvoorbeeld van de luchthaven naar het hotel.

De bon kan aangekocht worden via de website christmas.brusselsairlines.com  en de ontvanger kan hem inruilen voor een retourvlucht naar één van de 32 geselecteerde bestemmingen in Europa. De vouchers, die beschikbaar zijn voor één tot vier personen, zijn geldig om te reizen tussen 15 januari en 15 juni 2015.

Ook voor de koper van de b.gift voucher zit er een beloning in: hij of zij ontvangt 500 Miles & More mijlen per aangekochte voucher (dus tot 2000 mijlen, voor een b.gift voor vier personen).

Met de b.gift promotie toont Brussels Airlines nogmaals aan dat ze aantrekkelijke en competitieve tarieven aanbiedt. Vorig jaar ontvingen maar liefst 15.000 mensen een b.gift voucher onder de kerstboom. Deze werden verkocht in amper drie weken.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 19 november 2014 door in Ter land, ter zee en in de lucht - transport, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: