Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

West-Vlaamse cadeautips voor eindejaar

 

111d_vladslo%203

 

Om de West-Vlaamse regio’s te ontdekken presenteert het provinciebedrijf Westtoer originele en sportieve cadeautips voor eindejaar.

 

Rondtoeren in de Westhoek

Naar aanleiding van de 100-jarige herdenking van de ‘Groote Oorlog’ ontwikkelde Westtoer zes nieuwe toeristische autoroutes met de Eerste Wereldoorlog als rode draad. De zes autoroutes zijn een prima handleiding om het landschap te doorkruisen en de sites omtrent 100 jaar WO I te ontdekken. De routes:  ‘Ypres Salient’, ‘IJzerfront’, ‘Frontleven’, ‘Pionier’, ‘Vrij Vaderland’, ‘Niemandsland’. De box met de zes routes kost € 30. Bestellen kan via www.flandersfields.be of de webshop van Westtoer (shop.westtoer.be).

 

Op stap in de regio’s

Westtoer presenteert drie wandelboxen om de regio’s te ontdekken. Het aanbod met lusvormige trajecten in West-Vlaanderen is nu mooi gebundeld per regio: 22 wandelkaarten voor de Westhoek, 21 wandelkaarten voor de Leiestreek en 20 routes voor het Brugse Ommeland. De drie regiowandelboxen kosten 25€/box. Bestellen kan via webshop van Westtoer (shop.westtoer.be).

 

Het beste van de Kust

In de reeks van de prestigieuze Capitool Reisgidsen heeft Westtoer in samenwerking met de uitgeverij Unieboek/Het Spectrum een nieuwe reisgids voor de Vlaamse Kust & Hinterland uitgebracht. In de authentieke stijl van Capitool presenteert de kleurrijke reisgids het beste van de Kust. Naast thematische invalshoeken brengt de gids ook uitgebreide informatie over alle kustgemeenten. Door vorm en inhoud is deze Capitool Reisgids van 240 bladzijden een uniek instrument om de Vlaamse Kust  en het hinterland te ontdekken. De Capitool Reisgids ‘Vlaamse Kust & Hinterland’  (€ 24,99) is verkrijgbaar in de boekhandel, bij de Diensten voor Toerisme van de Kust en via webshop van Westtoer (shop.westtoer.be).

 

Nog meer verzameldozen met fiets- en wandelkaarten: www.westtoer.be , 050/30 55 00, info@westtoer.be. Portkosten: telkens 5 €. Ook te koop in het provinciaal informatiecentrum Tolhuis, 0800/20 021 en in de meeste diensten voor toerisme.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 19 november 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: