dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Huwen op Tahiti is een unieke belevenis…

Voor wie inspiratie zoekt voor een trouwfeestje buitenshuis…

Op het strand of onder water, huwen op Tahiti is een unieke belevenis

De exotische bestemming Tahiti en haar eilanden staat al lang garant voor een uitzonderlijke huwelijksreis. Wie de meest belangrijke dag van zijn leven graag nog net een tikkeltje meer bijzonder en exclusief maakt: huwen op Tahiti en haar eilanden is de nieuwe trend en elke ceremonie is een unieke belevenis!

Een reis naar Tahiti en haar eilanden heet een once in a lifetime-experience te zijn en huwen is dat ook. Elke mens is uniek, het huwelijk bevestigt een unieke band en op Tahiti en haar eilanden kun je de ceremonie al even uniek maken. De eilanden hebben zoveel charmes en troeven dat je uit meerdere thema’s kunt kiezen. Beach wedding, nature chic, green wedding, underwater wedding, op Tahiti en haar eilanden is geen enkel idee te gek.

Tahitiaans huwelijk op het strand

Wie er van droomt om blootsvoets in het witte zand, in een pareo met een bloemenkrans in het haar en de azuurblauwe oceaan op de achtergrond te trouwen, kan opteren voor een traditionele Tahitiaanse ceremonie. Een live band van plaatselijke muzikanten en dansers in sarong luistert op het strand de gebeurtenis op. Naar wens volgt na afloop op het strand een buffet van vers gevangen vis en kreeften. Het huwelijksbootje is een authentieke prauw waarmee je, na de beach wedding, onder de sterrenhemel samen vaart naar een afgelegen eilandje voor de eerste huwelijksnacht.

NIEUW: Onderwaterhuwelijk

Hoeveel charmes en natuurlijke schoonheid Tahiti en haar eilanden ook hebben, de onderwaterwereld van de appelblauwzeegroene lagunes vol koralen en kleurrijke vissen loont minstens evenzeer de moeite. Ook dit kan het decor zijn voor je huwelijksgeloften als je kiest voor een onderwater wedding. Je hoeft er helemaal niet super avontuurlijk noch een ervaren diepzeeduiker voor te zijn: de onderwaterceremonie vindt plaats op de ondiepe lagunebodem, amper vier meter diep.

Wedding chapel op het water

Wie zijn voeten liever niet nat maakt, kan kiezen voor een over-the-water wedding chapel. Net als de overwater bungalows of pilotis – hét beeld van Tahiti en haar eilanden – is deze trouwkapel als een van de traditionele houten of rieten hutten die op palen in het water staan. Glazen tegels in de plankenvloer tonen de lagune als een gigantische aquarium en met wat geluk komen kleurrijke vissen kijken terwijl jij je ja-woord geeft.

Green wedding

Het ecologisch bewustzijn op Tahiti en haar eilanden is erg groot. Met ondermeer ecotoerisme wil deze bestemming haar indrukwekkende, unieke schoonheid en kostbare natuur beschermen. Passend hierbij kun je ook kiezen voor een green wedding die volledig volgens de ecologische gedachte wordt georganiseerd.

Huwelijk op maat met wedding planner

Voor de praktische kant van het organiseren van een huwelijk op Tahiti en haar eilanden kun je ter plaatse beroep doen op een wedding planner. Die helpt mee nadenken over wat voor jou de perfecte huwelijksceremonie is en organiseert het feest tot in de puntjes. Al wat jou rest, is je valies inpakken en, natuurlijk, de ringen niet vergeten. Tenzij je, passend bij het originele evenement, gaat voor een al even origineel juweel en ter plaatse een ring met een exclusieve Tahitiaanse parel kiest.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 4 december 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: