dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Nog meer Belvilla in Frankrijk

Agence Belle France naar Belvilla

Extra focus op bestemming Frankrijk

Frankrijkexpert Agence Belle France wordt onderdeel van Belvilla, specialist in vakantiehuizen. Dat zijn Monique van der Stap – eigenaar en oprichtster van Agence Belle France – en Bjørn Berg-Andersen – directeur van Belvilla – overeengekomen. Voor Belvilla betekent dit een extra focus op de populaire vakantiebestemming Frankrijk. Agence Belle France vindt in deze vergaande samenwerking een sterke partner.

 belvilla

Kwart meer vakantiehuizen in Frankrijk

Frankrijk is al jarenlang een favoriete vakantiebestemming, vooral in de zomermaanden. Eén op de tien boekingen bij Belvilla wordt vastgelegd op bestemming Frankrijk en dit aantal groeit. Dat vormt de voornaamste reden voor de samenwerking. In de praktijk betekent dit dat Belvilla de komende maand de vijfhonderd vakantiehuizen van Agence Belle France – kortweg ABFrance – toevoegt. Deze karaktervolle woningen variëren van comfortabele gîtes tot luxe villa’s en liggen verspreid over gans Frankrijk met een concentratie in de Provence/Côte d’Azur. Het Franse Belvilla-aanbod groeit daardoor met bijna een kwart en verdubbelt zelfs in de regio Provence/Côte d’Azur.

 


Nieuwe huizen online bij start boekingsseizoen

Belvilla-directeur Bjørn Berg-Andersen meldt: “Met de ervaring, kennis en het aanbod van Agence Belle France zijn wij ervan overtuigd een goede partner gevonden te hebben. Deze uitbreiding helpt ons nog beter tegemoet te komen aan de wensen van onze gasten. We streven ernaar om de vakantiehuizen van Agence Belle France voor de kerst op onze website te presenteren. Op die manier kunnen vakantiegangers al bij de start van het boekingsseizoen de nieuwe Franse vakantiehuizen reserveren.”

 

Bekroning van jubileum

De samenwerking is voor Agence Belle France een bekroning op het twintigjarig jubileum. Monique van der Stap van Agence Belle France vertelt: “Na twintig jaar is het tijd om het stokje over te dragen met betrekking tot het managen van het bedrijf. Als Frankrijkexpert blijf ik nauw betrokken bij het Franse aanbod van Belvilla. Door deze samenwerking kan ik mij volledig focussen op het onderhouden van de contacten met huiseigenaren, het op peil houden van de kwaliteit van de vakantiehuizen en het werven van nieuwe huizen. Onze gasten bieden we hiermee continuïteit en een nog grotere professionaliteit. Onze huiseigenaren zullen op hun beurt profiteren van een sterke toename van boekingskansen. Ik kijk dan ook vol vertrouwen naar de toekomst.”

 

Belvilla: http://www.belvilla.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 4 december 2014 door in Frankrijk, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: