Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Take Air wordt eerste ‘All-you-can-fly Membership Airline’ in Europa

The Aviation Factory lanceert nieuwe Belgische luchtvaartmaatschappij Take Air

Take Air wordt eerste ‘All-you-can-fly Membership Airline’ in Europa

 Take Air

Take Air, zo heet de nieuwste Belgische luchtvaartmaatschappij. Het is de eerste ‘All-you-can-fly membership airline’ in Europa, een innovatief concept waarbij je op basis van een vast maandelijks bedrag onbeperkt kunt vliegen. Take Air vliegt uitsluitend met zakenvliegtuigen vanuit General Aviation Terminals, die ook voor privé en zakelijke vluchten gebruikt worden. Hierdoor kan men tot 15 minuten voor vertrek inchecken, zonder stress of gedoe met zijn bagage en zonder lange wachtrijen. Take Air vangt aan met twee lijnvluchten: Antwerpen-Zürich en Parijs-Londen. De eerste vlucht staat gepland in maart 2015. Zich inschrijven op de wachtlijst kan vanaf vandaag via www.flytakeair.com   

Het is al sinds 2003 geleden dat België nog eens een nieuwe luchtvaartmaatschappij mocht verwelkomen. Anno 2014 is het luchtvaartlandschap echter danig veranderd dat nieuwe businessmodellen hun intrede doen.

“Take Air is dan ook niet zomaar een luchtvaartmaatschappij”, zegt Matthieu Dardenne, oprichter en General Manager van Take Air. “Het is de eerste ‘all-you-can-fly membership airline’ die in Europa gelanceerd wordt. Lid worden van Take Air betekent voor een vast maandelijks bedrag onbeperkt vliegen op al de Take Air vluchten en genieten van het beste wat de luchtvaart vandaag te bieden heeft, namelijk vliegen zonder zorgen, tijdsverlies of onaangename verrassingen. Ideaal voor elke “frequent traveller” die voor professionele of privé doeleinden reist. En dit vanaf 1.650€ per maand  zonder verborgen extra kosten.”

 

Flexibel, comfortabel én tijdsbesparend

Doordat Take Air enkel met zakenvliegtuigen zoals de Beechcraft King Air 200 of 35O vliegt en dit van en naar de zakenterminals (General Aviation Terminals) zullen leden kunnen genieten van een hoog comfort zoals een lounge, vergaderzalen en voldoende beenruimte tijdens de vlucht zonder lange wachtrijen bij security of boarding. Ook parking zoeken is niet meer nodig, men parkeert zich gewoon vlakbij de terminal.

 “Iemand die meer dan twee keer op een maand een bepaalde bestemming aandoet kan al zijn financieel voordeel doen met Take Air, bovenop de tijdswinst en het comfort”, zegt Matthieu Dardenne. “Je bespaart makkelijk anderhalf uur per traject door met ons te vliegen, aangezien je tot 15 minuten voor vertrek nog kunt inchecken. En dit alles met een persoonlijke dienstverlening door een Airport Angel die de Take Air leden help met het organiseren van hun reis. Bovendien boek en annuleer je je vlucht in minder dan 30 seconden via onze webapp.”

 

150 mogelijke verbindingen binnen Europa

Take Air richt zich op trajecten die maximaal anderhalf uur vliegtijd vragen en met een strategische of economische link. Niet toevallig dat Take Air aanvangt met een lijnvlucht tussen Antwerpen en Zürich en eentje tussen Parijs en Londen. De keuze voor deze verbindingen is o.a. tot stand gekomen na een uitgebreide studie van Vlerick Business School, die het volledige Take Air concept doorlichtte. Volgens die studie komen maar liefst 150 bestemmingen in Europa in aanmerking voor het concept van Take Air. Het is dan ook de ambitie van Take Air iedere 6 maanden een aantal nieuwe verbindingen aan haar aanbod toe te voegen. Hiervoor zal op de Take Air website steeds de mogelijkheid bestaan om een route aan te vragen voor de toekomst.

 

Dagelijkse vluchten aan hoge frequentie

Take Air start haar operaties vanaf maart 2015 met dagelijks meerdere vluchten tussen Antwerpen en Zürich en Parijs en Londen. De bedoeling is om tot 5 vluchten per dag aan te bieden in elke richting.

In Antwerpen zullen vluchten vertrekken vanuit de nieuwe General Aviation Terminal (GAT) die vanaf 2015 in gebruik wordt genomen .

 

Meer informatie en lid worden: www.flytakeair.com

Word fan op Facebook: www.facebook.com/flytakeair

Volg ons op Twitter: www.twitter.com/flytakeair

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 5 december 2014 door in Ter land, ter zee en in de lucht - transport, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: