dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Nieuwe Intercity trein naar Amsterdam Airport Schiphol

3c84fbcd-54bb-4452-be3d-763e820f11f4_trein

 

Het wordt alsmaar makkelijker om op een snelle en comfortabele manier naar de luchthaven van Schiphol te reizen. Vanaf 14 december 2014 is de intercity trein terug! Deze zal maar liefst 16 keer per dag vanuit Brussel Zuid naar Amsterdam rijden mét een stop in het station Schiphol dat pal onder de luchthaven ligt.

 

Om diverse redenen is Amsterdam Airport Schiphol de ideale vertrekplaats voor een vliegvakantie. Meer dan 100 luchtvaartmaatschappijen opereren samen naar 323 directe bestemmingen wereldwijd.

 

De luchthaven wordt vanaf 14 december nog beter bereikbaar door het inzetten van 16 intercity treinen per dag. De trein vertrekt in Brussel-Zuid telkens om 45 minuten na het uur, van 5u45 tot 20u45. Het is ook mogelijk om op te stappen in Mechelen en Antwerpen – Centraal. De reis duurt 3 uur met vertrek in Brussel Zuid en 2 uur met vertrek in Antwerpen – Centraal.

De nieuwe intercity treinen zijn geen vervanging voor de Thalys want deze sneltrein blijft verder opereren met 12 verbindingen per dag. De Thalys vertrekt 8 minuten vóór het uur uit Brussel Zuid, tussen 6 u en 21 u. De reistijd uit Brussel Zuid bedraagt 1u32minuten, uit Antwerpen Centraal 1 uur. Vanuit België is de trein het snelste transportmiddel naar Schiphol. Het station ligt pal onder de luchthaven. Op het perron vindt u gratis bagagewagentjes en komt u gemakkelijk in de vertrek- en aankomsthal.

 

 

Meer info: www.schiphol.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 10 december 2014 door in Nederland, Ter land, ter zee en in de lucht - transport, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: