dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Nieuwe bezoekersgids Blankenberge 2015

 

cbek_toerismebrochure

 

De nieuwe toeristische brochure ‘Blankenberge 2015’ is beschikbaar! Het nieuwe jaar is nog niet gestart, maar toch denkt de badstad al volop aan het zomerseizoen 2015. Schepen voor Toerisme & Communicatie Philip Konings en Toerisme-verantwoordelijke Linda De Mey stellen met trots de gloednieuwe toerismegids voor. De kleurrijke en aantrekkelijke gids bevat wervende pagina’s met uitnodigende foto’s die aantonen dat Blankenberge een badstad vol beleving is, een ideale bestemming om actief te genieten van een afwisselend natuurlijk decor. Ook om een geschikt logies uit te zoeken of een lekker restaurantje te kiezen, is de brochure een handig instrument. 33 toffe doetips wijzen je bovendien de weg naar bezienswaardige plekjes en bijzondere attracties in de badstad. De viertalige brochure kun je ook online raadplegen op http://www.blankenberge.be en ze is gratis verkrijgbaar in de toeristische dienst van de stad (Koning Leopold III-plein, 8370 Blankenberge, tel. 050 41 22 27, toerisme@blankenberge.be).

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 15 december 2014 door in België, De Kust, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: