dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

PHAROS REIZEN: BIJZONDERE AUTOVAKANTIES

 

Een vakantie kiezen die perfect bij je past ligt niet voor de hand. Maar goed dat er reizen bestaan die beantwoorden aan wat je verlangt. Zoals het aanbod van Pharos Reizen: vakanties met de familie, met de auto, in Europa, vakanties die rekening houden met de behoeften van de reizigers.

 

Heel wat reisorganisatoren pakken uit met familievakanties in Europa maar bij Pharos Reizen worden accenten toegevoegd die de klanten aangenaam verrassen. Het betreft extraatjes waaraan de vakantieganger niet meteen denkt en die nieuwe, avontuurlijke, exclusieve reiservaringen garanderen. Een greep uit de reisbrochure, 193 pagina’s dik.

 

Voorrang aan de VIKS

Met het hele gezin en heerlijk actief de grenzen verleggen, in een wildwaterkano in de Jura, op een zelf gebouwd vlot in Zweden, tijdens een tocht met lama’s in Italië of een rit met de huifkar op het strand in Denemarken. Overal in Europa zijn de kinderen Very Important Kids en bij Pharos Reizen zijn het de VIKS die het voor het zeggen hebben. Zij kiezen jaarlijks de VIKS-vriendelijkste gezinsvakantie.

 

Van peuters tot pubers

De allerkleinsten gaan mee op vakantie, tenminste als je een aangepaste formule vindt. Pharos Reizen heeft een aanbod dat voldoet op het vlak van veiligheid en comfort. Er is gedacht aan een peuter-zwembad, een magnetron om de babyflesjes op te warmen, een aparte kamer met babybedje en in Oostenrijk is er zelfs een hotel helemaal op maat van ouders, baby’s en peuters. Pubers willen vooral leeftijdgenoten ontmoeten. De beste formules vind je op www.pharosreizen.com , selecteren op ‘geschikt voor 15+’.

 

Rondreizen Europa

Tijdens de autorondreizen van Pharos Reizen door Europa worden kinderen echte ontdekkingsreizigers die een en al verwonderd zijn bij het zien van andere landen en culturen. Deze reizen zijn gekruid met ingrediënten die kinderen extra kunnen boeien. ‘Zweden in een notendop’ bijvoorbeeld is ronduit super. Je kunt er een berenpark bezoeken en barbecuen op het kampvuur. Ook paardrijden en zwemmen behoren tot de mogelijkheden. De rondreizen voor speurneuzen gaan richting Côte d’Azur, Noorse fjorden, Schotse Hooglanden, Kroatische kust. In al deze vakantieplaatsen zijn de hotels en vakantieparken geselecteerd op basis van het kindvriendelijke karakter, m.a.w. er is in de omgeving ontzettend veel te zien en te beleven.

 

Ontdek de stad met een puzzeltocht

Parijs, Berlijn, Rome, Londen, Amsterdam, Kopenhagen en Barcelona zijn steden die ook kinderen boeien. De stedentrips van Pharos Reizen zijn daarenboven extra aantrekkelijk met een spannende puzzeltocht. In Rome bijvoorbeeld wordt het spoor van de Romeinen gevolgd en de geheimen achter de ruïnes ontrafeld. In Amsterdam gaan de kids en tieners varen op de grachten, ze bezoeken Artis en het Anne Frank Huis en met een kidsgids in de hand lopen ze zingend ze door de straten van de Jordaan.

 

Alleen met zijn twee

Families met kinderen moeten bij Pharos Reizen zijn, dat is duidelijk. Maar ook voor koppels heeft Pharos Reizen heel wat te bieden. Wie eens lekker weg wil met zijn tweetjes kan alle kanten op, bijvoorbeeld voor een zorgeloze all-inclusief naar Spanje, Oostenrijk, Duitsland, Italië, Kroatië en Zwitserland.

 

Pharos Reizen, dat is altijd met de auto er op uit, voor een vakantie in het groen of de boer op, in een vakantiepark, op een camping, in de stad, met zijn twee, met een groot gezin, duurzaam, in een hooischuur, een boomhut, een drijvend huisje en nog veel meer dat verrast en alle zintuigen op scherp zet, van de Noordkaap tot Sardinië, van Ierland tot Rusland.

Info: www.pharosreizen.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 15 december 2014 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: