dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

De absolute toppers van Belvilla in 2014

De beste vakantiewoningen winnen een Belvilla Award

 

Recentelijk organiseerde Belvilla de Belvilla Awards in acht regio’s in Europa, verspreid over alle twintig landen van de vakantiehuisexpert. Per regio wint één absolute topwoning de Belvilla Award. De awards zijn in het leven geroepen om de echte topwoningen te belonen. Reviews en enquêtecijfers van eerdere gasten spelen daarbij een belangrijke rol, aangevuld met aspecten als betrokkenheid, service en gastvrijheid van de huiseigenaar, beoordeeld door Belvilla. Hieronder een kleine selectie van dé vakantiewoningen van 2014. Neem voor alle Belvilla-Award-winnaars een kijkje op de website met tophuizen.

 

Nederland – Vakantiebungalow “Wateren”

De vakantiebungalow “Wateren” bevindt zich in Wateren, met het water van de vijver voor de achterdeur. De bungalow is gelegen aan de rand van natuurgebied Drents-Friese Wold. Niet alleen de diverse terrassen, deels overdekt, maar ook de gezelligheid en een bijzonder aardige eigenaar worden geroemd.

 

België – Vakantiehuis “Le 41”

Dit huis valt erg in de smaak bij de gasten en scoort hoog op service en gastvriendelijkheid. Het sleept al voor het vierde jaar op rij de Belvilla Award in de wacht. Le 41 ligt in de prachtige streek van Luik. Je kan genieten van het mooie uitzicht van op het terras. Wandelaars zullen hier maar al te graag komen, want het huis ligt in de bossen. Ook hier wordt de eigenares van het vakantiehuis geprezen voor haar vriendelijkheid.

 

Duitsland – “Kaifenheimer Mühle”

De Duitse winnaar van de Belvilla Awards is de vakantiewoning Kaifenheimer Mühle, die op een ruim duizend jaar oud molencomplex gelegen is. De woning bevindt zich op een groot landgoed in de Eifel. Vooral voor koppels zeker de moeite waard, want het gaat om een studio voor twee personen.

 

Frankrijk – “La Folie 2”

Tussen de Loire en de Morvan staat de fermette “La Folie 2” uit 1650. Het is een huis in boerderijstijl. Dit charmante karakter is niet het enige wat de gasten heeft overtuigd. Oog voor detail speelt zeker mee. Er zijn namelijk diverse kunstwerken en je kan er een uitgebreide dvd-, cd- en boekencollectie terugvinden. Er hangen hangmatten en er staan ook twee fietsen. Geen tijd om je te vervelen in dit huis!

 

Italië – Vakantiehuis “L’Antico Fienile”

Wie liever naar het zuiden trekt om te genieten van de Italiaanse zon, kan verblijven in deze prachtige boerderij uit het jaar 1000. L’Antico Fienile staat op een domein van 50 hectaren met kastanjebomen, eiken, olijfbomen en weilanden. Je kijkt uit op de middeleeuwse stad Arezzo. Eigenares Gabriella en haar familie staan garant voor een zeer warm welkom.

 

Alle 51 award-winnaars: http://nl.belvilla.be/tophuizen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 13 januari 2015 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: