dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

SAS opent nieuwe route naar Hong Kong

Scandinavian Airlines start vanaf 10 september met directe vluchten vanuit Stockholm Arlanda Airport naar Hong Kong. SAS voert de route vijfmaal per week uit met de nieuwe Airbus 330. Voor SAS is het al de vierde rechtstreekse connectie met Azië, na Beijing, Tokio en Shanghai.  Wie vanuit Brussel vertrekt kan rekenen op een interessante connectie, inclusief een korte overstaptijd in Stockholm en voordelige tarieven. Zo heb je in de meeste gevallen maar een overstap van twee tot hooguit drie uur en duurt je totale vlucht veertien tot vijftien uur. Wie om 11u00 in Brussel vertrekt is om 13u05 in Stockholm en vertrekt om 15u00 richting Hong Kong om daar ’s anderendaags om 7u20 plaatselijke tijd aan te komen. De terugvluchten vanuit Hong Kong vertrekken om 9u05 lokale tijd, waardoor je om 19u00 terug in Brussel bent, met een overstaptijd van twee uur in Stockholm.  Een ticket Brussel-Hong Kong kan reeds vanaf 615 euro/pp, inclusief taksen, 23kg ruimbagage en maaltijden op de vlucht. Boeken doe je op www.flysas.be. sas sas 2

Advertenties

Eén reactie op “SAS opent nieuwe route naar Hong Kong

  1. Pingback: Vakantie, vakantie, vakantiesalon…. | christel 'de kriebel' bedert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 2 februari 2015 door in ter zee en in de lucht - transport, Travelweetjes, Ver weg bestemmingen.
%d bloggers liken dit: