Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Interhome breidt citytripaanbod fors uit

Interhome breidt citytripaanbod fors uit

Appartementen en vakantiewoningen in 38 steden: van New York tot Moskou

 

Interhome, de grootste aanbieder van vakantiewoningen in Europa, richt zijn pijlen voluit op citytrippers. Zo heeft Interhome voor het eerst haar aanbod aan stadsappartementen verzameld in een handige ‘Citygids’ en wordt het aanbod aan bestemmingen gevoelig uitgebreid tot maar liefst 38 steden. In de selectie van Interhome niet alleen de klassiekers als Rome, Londen of Parijs, maar ook nichebestemmingen als Edinburgh, Zürich en Moskou. Tot slot heeft Interhome ook een ruim aanbod aan stadsappartementen in Manhattan. Ideaal voor wie met het ganse gezin of een groep vrienden een stedentrip wil maken en een alternatief zoekt voor de duurdere stadshotels. Meer info en boeken kan via www.interhome.be

 

Dat de Belg graag op citytrip gaat is al langer geweten. Volgens cijfers van de FOD Economie worden steeds meer korte vakanties (max. 4 nachten) in het buitenland geboekt. Hiervan nemen de stedentrips traditioneel een groot aandeel in. Met op kop de gebruikelijke citytripbestemmingen als Londen, Parijs, Barcelona of Rome. Maar de Belg verlegt graag zijn grenzen en de veelvuldige vluchtverbindingen vanuit de nationale luchthaven van Zaventem of de regionale luchthavens van Charleroi, Luik en Oostende, zorgen ervoor dat ook andere bestemmingen in aanmerking komen.

Bij Interhome spelen ze maar al te graag in op deze trend, zeker in tijden van economische crisis, waar de consument zijn vakantiebudget onder controle moet houden.

london

Goedkoper alternatief voor dure stadshotels

“De meeste mensen die op citytrip gaan overnachten in een hotel, wat meestal een dure optie is aangezien hotels vaak hun prijzen opdrijven tijdens het weekend en in de vakantieperiodes”, zegt Thibault Van Look, Commercieel Manager België bij Interhome. “Een stadsappartement huren is dan een voordelig alternatief, zeker als je met het ganse gezin of een groep vrienden reist. Bovendien is het niet langer zo dat men een appartement of vakantiewoning minstens voor een week moet huren. Bij Interhome kan je in de meeste gevallen je eigen aankomst- en vertrekdatum kiezen, ongeacht de duur van je verblijf. Tot slot beschikken we in heel wat steden over onze eigen servicekantoren, waar je steeds terecht kunt voor vragen of bij problemen. Op die manier kom je dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.”

 

37 Europese steden én New York

Wie een stedentrip wenst te boeken kan bij Interhome alvast terecht in 38 steden. In het aanbod uiteraard populaire steden als Parijs, Londen, Rome, Venetië, Barcelona, Milaan, Praag of Berlijn, maar ook minder voor de hand liggende bestemmingen als Edinburgh, Sint-Petersburg, Moskou, Dresden, Zürich, Genève, Krakau, Salzburg, Innsbruck en München. Ook voor New York, de moeder aller citytrips, heeft Interhome speciaal een aanbod uitgewerkt met meer dan 100 appartementen. Wie liever dichterbij huis blijft kan terecht in Brugge, Gent, Brussel en Keulen.

 

“Net zoals voor de rest van ons aanbod, zijn ook onze stadsappartementen zeer divers, zowel in prijs, stijl als omvang. Zo kunnen we voor de meeste steden appartementen aanbieden geschikt voor twee tot meer dan tien personen. De meeste appartementen zijn ook zeer strategisch gelegen, in het centrum of vlakbij openbaar vervoer, en in de buurt van winkels, restaurants en bars. Aangezien ieder appartement ook uitgerust is met een keuken, heb je ook nog de optie om zelf te koken. Wie kiest voor een stadsappartement kiest met andere woorden voor volledige vrijheid”, aldus Thibault Van Look.

 

Het vernieuwde en uitgebreide citytripaanbod van Interhome is nu verzameld in een handige ‘Citygids’. Deze kan je online bestellen of terugvinden bij de betere reisagent. Meer info: www.interhome.be

 

Interhome is aanwezig op het Vakantiesalon van Brussel. Je kan de stand van Interhome terugvinden in hal 5, standnummer 5320.

Advertenties

Eén reactie op “Interhome breidt citytripaanbod fors uit

  1. Pingback: Vakantie, vakantie, vakantiesalon…. | christel 'de kriebel' bedert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 3 februari 2015 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: