dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Gratis naar de Belgian Boat Show!

Vermits ik nogal makkelijk zeeziek word, heb ik mezelf gisteren op de BBS hier en daar uitgenodigd, niet op een zeiltochtje maar wel op de ‘après-zeil’ in een van de jachthaventjes die ons nabij zijn. Zo geniet ik toch nog een beetje mee van het waterleven. Al denk ik dat zo’n riviercruise ook wel iets voor mij is. Of een toertje op een luxe motorjacht in de Middellandse Zee. Dat lijkt me ook wel wat. Een zeiltocht met de Booty, hélas, ik vrees dat ik dat wel leuk zou vinden, maar mijn maag niet. Maar omdat ik het bootje heb zien groeien in zijn scheepswerf, wou ik het afgewerkte resultaat op de Belgian Boat Show ook in levende lijve bekijken. En ik vond dit ‘zeer leuk’.

Kriebel in de BootyKriebel in de Booty

  De Belgian Boat Show heeft dit jaar heel hard ingezet op ‘interactie’. Daarom heb ik de beurs bezocht in het gezelschap van mijn watersportende zoon. En die vond het ‘superleuk’ en ‘megacool’. Getuige de foto’s.

Het waterskiën op band vond hij – met al de oefening die hij thuis al op Lakeside heeft gehad – natuurlijk wat makkelijk maar daarom niet minder plezant om eens te doen. Het bodyboarden was een uniek fenomeen, het water stroomde daar aan 50km per uur. En binnenkijken op en in de bootjes…was de max natuurlijk. Even gezellig als in onze caravan…

De Belgian Boat Show is nog geopend op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 februari, telkens van 10-18u. Op vrijdagavond is er een nocturne tot 22u.

DeKriebelOpReis is very pleased, zoals ze in het Engels zeggen, dat ik hier mag aankondigen dat er gratis toegang tickets te verkrijgen bij Surfers of in Lakeside Paradise of je kan ook een mail sturen naar info@surfersparadise.be. Dan krijg je een digitaal gratis ticket voor de Belgian Boat Show teruggemaild. Have watersport fun!    

Advertenties

Eén reactie op “Gratis naar de Belgian Boat Show!

  1. De Kriebel
    17 februari 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 17 februari 2015 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: