dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Met Star Clippers op Short Cruise

MET STAR CLIPPERS OP SHORT CRUISE: INTENS VAKANTIE-EFFECT OP KORTE TIJD

 

Een shortcruise is, eventueel in combinatie met een citytrip, een perfecte manier om er een paar dagen tussenuit te gaan. Aan boord van elk van de Star Clippers-schepen vertoef je meteen in een totaal andere wereld. Ze zijn als varende luxehotels waarmee je even een stukje wereld en zelfs op amper een paar dagen tijd een aantal landen verkent. De shortcruises die Star Clippers in petto heeft, vertrekken bovendien uit havens die je gemakkelijk met een korte vlucht of rit met de hogesnelheidstrein bereikt.

De shortcruises van Star Clippers zijn om meerdere redenen een populaire formule. Voor wie nog nooit op cruise ging, is het een ideale manier om met het principe kennis te maken. Daarnaast is het een kans om met de heel unieke schepen – het zijn zeilschepen! – van deze rederij en met het leven aan boord kennis te maken. Star Clippers heeft komend seizoen met elk van de drie schepen uit de vloot cruises van drie of vier dagen op stapel staan waar je maar moeilijk aan kunt weerstaan. Voor elk geldt: met een shortcruise scoor je een groot en intens vakantie-effect op een korte tijd.

 star clippers 1

Glorie, glamour en Grand Prix Trials 19-23 mei 2014

Met de Star Flyer maak je van dinsdag 19 tot zaterdag 23 mei in vier dagen kennis met de hoogtepunten van de Côte d’Azur. De cruise vangt aan in het mondaine Cannes en zet vervolgens koers naar het groene eiland Corsica. Daarna volgt een dag vol glamour in Monte Carlo met als toemaatje dat je er net op tijd bent om er de Grand Prix Trials bij te wonen. Kers op de taart van deze glorievolle cruise is de dag in St.Tropez waarna de Star Flyer opnieuw de zeilen hijst richting Cannes. Ook in september brengt de Star Flyer deze sfeer van de Côte d’Azur binnen handbereik met een shortcruise die op woensdag 23 september van start gaat en duurt tot zaterdag 26 september. Een schip van dezelfde grootte als de Star Flyer is de Star Clipper die op 6 oktober het anker licht voor een shortcruise langs de Griekse eilanden: perfect voor een kort herfstuitje.

Royaal vanuit Venetië op 2 september

Een maatje groter is de Royal Clipper waarmee je vanaf woensdag 2 september gedurende vier dagen het sop kiest. Dit royale zeilschip – het heeft zijn naam niet gestolen – vertrekt in de droomstad en de citytripbestemming bij uitstek: Venetië. De stad vormt in dit geval de uitvalsbasis voor een trip langs de Adriatische kust naar het relatief onbekende maar des te meer mooie Slovenië. De volgende stop is het ook al wondermooie Kroatië met zijn grillige kust vol natuurschoon en eilanden. Daarna wordt de steven weer richting Italië en Venetië gewend.

 

Gratis watersporten

Ongeacht welke shortcruise je keuze wegdraagt, op elke van de Star Clippers-schepen geniet je van een hoogstaande service en dito maaltijden die op elke cruise inbegrepen zijn. Nog een extra troef is dat elk van de Star Clippers-schepen is uitgerust met een uitgebreid gamma materiaal voor watersporten zoals zeilbootjes, snorkelmateriaal dat gedurende de hele cruise voor jou persoonlijk ter beschikking is, kajaks, zodiacs en surfplanken. Het gebruik van het materiaal is gratis net als het advies en de begeleiding van het watersportteam aan boord.

Voor meer info en de concrete voorwaarden: www.starclippers.com of ga langs bij je reisagent.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 24 februari 2015 door in Cruises, Frankrijk, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: