dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

CURAÇAO : EEN TOP GOLFBESTEMMING

Als dit geen bericht is die onze golfspelers uit Knokke-Heist ten volle zal interesseren:

 CURAÇAO : EEN TOP GOLFBESTEMMING

Met kwalitatieve golfterreinen, zowel voor liefhebbers als voor professionelen, en met internationale toernooien ontwikkelt Curaçao zich als een favoriete golfbestemming. Bovendien vindt van 9 tot 12 april op Curaçao het MCB Curaçao Masters Golf Tournament plaats.

 golf 2

Van 9 tot 12 april wordt de MCB Curaçao Masters Golf Tournement georganiseerd. Het is een van de grootste golftoernooien in de Caraïben, een wedstrijd die van jaar tot jaar meer golfers aanspreekt en bekende namen uit het professionele golfcircuit maar ook amateurs verwelkomt. De organisatie is in handen van Blue Bay Curaçao en het toernooi vindt plaats op de courses Curaçao Golf & Squash Club en Blue Bay Golf & Beach Resort. De Curaçao Masters is veel meer dan een wedstrijd dankzij de muzikale en gastronomische omkadering waarbij je het echte Curaçao zal ontdekken.

 

Golfen op een droomeiland

Zij die houden van golfen kunnen op Curaçao hun hart ophalen en tijdens hun verblijf op het prachtige eiland genieten van allerlei extra’s. Curaçao is een droombestemming voor zonkloppers die houden van prachtige stranden en azuurblauw water maar er is veel meer dan dat. Prachtige courses nodigen uit voor een heerlijk partijtje golf en na het golfplezier zijn er andere recreatiemogelijkheden in overvloed.

 

De golfcourse van het Santa Barbara Beach & Golf Resort is heel goed gelegen met een mooi zicht op de Caraïbische Zee. De internationaal bekende Pete Dye is de architect van de Old Quarry Golf Course met 18 holes. Geniet ook van de uitstekende faciliteiten, een luxe spa, zwembaden, een verleidelijk zandstrand en dinermogelijkheden, in een sublieme omgeving en ver van de dagelijkse drukte.

 golf 1

Minstens even mooi en fascinerend is de ligging van het golfterrein van de Curaçao Golf & Squash Club in Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. Het is de oudste golfbaan van het eiland met goed onderhouden fairways en greens. De club is bekend om zijn grote gastvrijheid en de baan is zeker aan te raden voor beginners maar ook de gevorderde golfer kan er prima terecht. Na het spelen van een middagje golf, kan je nog altijd even langs het clubhuis voor een drink.

 

Golfen in Blue Bay is een must op Curaçao, alleen reeds omwille van de ligging van de Blue Bay Golf & Beach Resort. De course met 18 holes is ontworpen door de Amerikaan William Rocquemore die niet alleen in de VS maar ook in Europa ‘the most challenging courses’ heeft bedacht. Op Curaçao heeft hij de prachtige natuurlijke omgeving maximaal geïntegreerd in de course. Het resort ligt aan de Blauwbaai, aan een van de mooiste stranden van Curaçao, en biedt een uitgebreide keuze aan villa’s en appartementen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 2 maart 2015 door in Curaçao, Travelweetjes, Ver weg bestemmingen.
%d bloggers liken dit: