dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Pasen in Gambia?

GAMBIA, EEN PAASBESTE VAKANTIEBESTEMMING

 

Het voorjaar is de ideale periode om naar Gambia te reizen. Het regent niet en het is dertig graden warm. Maar er zijn nog redenen waarom Gambia de ideale paasvakantiebestemming is. Hier heb je er alvast 5!

 

  1. Niet eens zo ver

Gambia is de ideale vakantiebestemming voor de paasvakantie want het tropisch paradijs is dichterbij dan je denkt. Het is hooguit zes uur vliegen en van een jetlag is er helemaal geen sprake gezien het tijdverschil slechts één uur bedraagt. Vanuit Brussel zijn er talloze (rechtstreekse) vluchten.

 

  1. Droomstranden

Niet verwonderlijk dat de meeste reizigers kiezen voor een strandvakantie. De stranden van Gambia langs de Atlantische Oceaan zien er precies uit als de paradijselijke baaien met palmbomen zoals we die kennen uit de reisbrochures.

 gambia 1

  1. Zomer met Pasen

Wat een contrast met het weer in Europa, zelfs met het weer in het Middellandse Zeegebied waar het met Pasen nog te koud is. In Gambia laat de zon het nooit afweten en overdag kun je luieren, zwemmen, wandelen en nog meer genieten bij een temperatuur van 28 à 30 graden. Heerlijk !

 

  1. Kwaliteitsvolle logiesmogelijkheden

Langs de kust van Gambia zijn er uitstekende logiesmogelijkheden waarvan het comfort en de service beantwoorden aan de internationale standaards. Er zijn grote hotelresorts met alles erop en eraan, zoals we die in Europa kennen, en het is ook mogelijk om te verblijven in een kleinschaliger omgeving. In een sympathieke eco-lodge bijvoorbeeld waar je midden de tropische natuur van Gambia verblijft.

 gambia 2

  1. Veel zien, veel beleven

Met Pasen naar de stranden van Gambia, om te genieten van de warmte, om onze winter voor enkele dagen te vergeten. Maar ook om Gambia beter te leren kennen want er is in dat prachtige landje zoveel te zien en te beleven. Vanuit een vaste verblijfplaats aan de oceaan kan je makkelijk het land verkennen tijdens dagexcursies die à la carte in de hotels worden aangeboden. Er is keuze te over, van de kleurrijke levendige markten in Banjul en Serekunda tot het tropische woud en de nationale parken, van de historische plaatsen en de mysterieuze steencirkels tot de onvergetelijke tochten op de Gambia rivier.

 

 

 

 

Gambia, met als hoofdstad Banjul, ligt aan de westkust van Afrika op beide oevers van de Gambia rivier en helemaal omringd door buurland Senegal. Gambia bekoort met prachtige stranden, natuurparken en veel couleur locale. Het is een veilige en voordelige reisbestemming, op zes uur vliegen van Brussel. Gambia is een unieke Afrikaanse ervaring.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 6 maart 2015 door in Afrika, Travelweetjes, Ver weg bestemmingen.
%d bloggers liken dit: