dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Secret Retreats – Bijzondere boetiekhotels, geheime hideaways en zen-riviercruises in Azië

Secret Retreats is een nieuwe collectie bijzondere boetiekhotels, geheime hideaways en zen-riviercruises in Azië. Verborgen parels in verstilde groene oases, in een bruisende stad of bij een sprankelende onderwaterwereld. Er wacht je een zinnenprikkelende reis, met diepgang en de couleur locale eigen aan Azië, met avontuur en romantiek. De leden van Secret Retreats zorgen voor topgastronomie, een unieke kunst en cultuur ervaring, dé spa-verwenning en ruimte voor innerlijke verdieping die je wenst. Ontdek dit alles en meer op de nieuw gelanceerde Nederlandstalige website http://www.secret-retreats.be.

secret-retreats-misool-eco-resort-main-overview-05

Secret Retreats is truly Asian. De oprichters van het merk delen een liefde voor Azië, een affiniteit met bijzondere hotels en een passie om de lokale cultuur te behouden en te versterken. Samen brachten ze unieke verblijfplaatsen bijeen die de ziel van Azië uitdragen. Verborgen pareltjes waarin je Aziatische gastvrijheid in al zijn puurheid (her)ontdekt.

Het aanbod gaat van discrete boetiekhotels en prachtig ontworpen privé villa’s tot exotische cruises op ranke zeilboten. Elk domein ligt afgeschermd van de dagelijkse drukte. Deze discretie gaat steeds gepaard met verfijnde schoonheid, volstrekte rust en unieke reiservaringen.

“Elke Secret Retreat wacht op jou om te worden ontdekt en geproefd”

Er zijn Secret Retreats in Cambodja, China, India, Indonesië, Japan, Laos, Maleisië, de Filippijnen, Zuid-Korea, Thailand en Vietnam.

Authenticiteit en individualiteit
De Secret Retreats leden zijn ervan overtuigd dat echte luxe geen zaak is van extravagante producten of royale faciliteiten. Secret Retreats wil reizigers opnieuw authenticiteit en individualiteit aanbieden. Elk verblijf verdedigt en handhaaft daarbij de tradities van het land, de architectuur, natuur en maakt een respectvol contact met haar locale bewoners mogelijk.

Verlies jezelf op een buitengewone reis in Azië. Grasduin door de website http://www.secret-retreats.be en ontdek het uitzonderlijke aanbod aan Secret Retreats.

Meer info: http://www.secret-retreats.be
* * *
Secret Retreats staat garant voor :
• Een intiem verblijf. Discreet, rustig en in harmonie met zijn natuurlijke omgeving.
• Een capaciteit van gemiddeld 20 uiterst verzorgde kamers.
• Een unieke gelegenheid om de lokale Aziatische tradities en cultuur te ervaren, in contact te treden met de bevolking.
• Een verfijnde gastronomie met verse traditionele ingrediënten en recepten, met een moderne twist verwerkt door getalenteerde en innovatieve chef-koks.
• Charme en vijfsterrenluxe die de persoonlijkheid en smaak van de uitbater weerspiegelen.
• Oog voor detail wat betreft accommodatie en service.
• Een zinnenprikkelende ontdekking van de ziel van Azië.
___________________________________________________

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 17 maart 2015 door in logement, Travelweetjes, Ver weg bestemmingen.
%d bloggers liken dit: