Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Brussels Airlines en eCab brengen reizigers van deur tot deur

Partnership tussen Brussels Airlines en eCab brengt reizigers van deur tot deur

DeKriebelOpReis eCab

Brussels Airlines en Taxis Verts lanceren hun eerste samenwerkingsactie. De twee bedrijven zijn een partnership aangegaan en bieden hun klanten een korting van 15 euro aan op hun taxirit tussen Brussel Hoofdstedelijk Gewest en Brussels Airport. De klanten van Brussels Airlines kunnen van deze korting genieten door zich online in te checken en een taxi te bestellen via de eCab app van Taxis Verts. De actie begint vandaag en geldt de hele lente, tot eind juni.

Passagiers van Brussels Airlines die reizen tussen nu en eind juni krijgen een kortingscode wanneer ze zich online inchecken voor hun vlucht. Met deze code kunnen ze via de eCab app van Taxis Verts een taxi bestellen met 15 euro korting.

eCab is de mobiele applicatie om officiële taxi’s te reserveren. De app heeft een heel gebruiksvriendelijke user interface die toelaat om de aankomst van je taxi live te volgen, om je chauffeur een score te geven en om je betaalmethode te kiezen. Dankzij geolocalisatie is het niet meer nodig om het exacte adres waar je opgepikt wil worden, te kennen. De app is gratis en is beschikbaar in de Apple Store en de Google Play Store. Met de app wil Taxis Verts meer comfort en gemak aan zijn klanten aanbieden en speelt het in op de evolutie van de consument die steeds meer mobiel wordt.

Deze actie maakt deel uit van een bredere samenwerking tussen Brussels Airlines en Taxis Verts. “We zijn steeds op zoek naar nieuwe concepten en samenwerkingen om de service naar onze klanten toe te personaliseren en nog te verbeteren”, zegt Xavier Lagardère, Vice President Online Retail and Distribution bij Brussels Airlines. “Het traject naar en van de luchthaven maakt deel uit van de reiservaring. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten hun reis makkelijk van deur tot deur laten plannen, én met een korting.”

“Met eCab willen we onze klanten een innovatieve oplossing aanbieden die toelaat om zo eenvoudig mogelijk een taxi te bestellen en een service van hoge kwaliteit garandeert. We hebben momenteel een tevredenheidspercentage van bijna 90% en die stijgt steeds verder. De samenwerking tussen Taxis Verts en Brussels Airlines laat ons toe om een oplossing te bieden voor de vraag naar gecombineerd transport van onze gemeenschappelijke klanten”, benadrukt Jean-Michel Coutroy, CEO van Taxis Verts.

De eCab app wordt momenteel uitgerold in verschillende steden. Vandaag is de app beschikbaar in Brussel, Amsterdam, Parijs, Lyon, Bordeaux en vijf andere Franse steden.

Binnenkort worden aan deze lijst nog andere steden toegevoegd, waaronder verschillende Brussels Airlines bestemmingen als Rome, Berlijn en Londen.

De samenwerking tussen Brussels Airlines en Taxis Verts zal later uitgebreid worden naar nieuwe innovatieve diensten om de reiservaring nog te verbeteren en toegevoegde waarde te creëren voor hun gemeenschappelijke klanten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 9 april 2015 door in ter zee en in de lucht - transport.
%d bloggers liken dit: