dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

CURAÇAO NORTH SEA JAZZ FESTIVAL PAKT UIT MET GROTE NAMEN

Op 4 en 5 september 2015 wordt opnieuw het Curaçao North Sea Jazz Festival georganiseerd. Het belooft een spetterende zesde editie te worden met op de affiche veelgeprezen grote namen, gelauwerde headliners die iedereen wil horen en zien zoals Lionel Richie, Enrique Iglesias, John Legend, Isley Brothers en Charles Bradley.

dekriebelopreis - curaçoa north sea jazz

Wil je vakantie met cultuur mixen dan reis je begin september naar Curaçao, voor zon en zee, maar ook omdat het Caribische eiland dan opnieuw in een meeslepende jazzy sfeer baadt. Voor deze zesde editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival wisten de organisatoren net als voorgaande jaren grote namen te strikken. Zij zullen op de bühne van het World Trade Center in Willemstad voor een exotische ambiance zorgen.

Wie al eerder het Festival bezocht zal maar al te blij zijn met de komst van twee publiekstrekkers van vorige jaren: Lionel Richie, goed voor een verkoop van 100 miljoen albums wereldwijd, en de Amerikaanse R&B/soulzanger John Legend. Vele jonge meisjes zullen dan weer heel blij zijn met de komst van Enrique Iglesias!

Ook Randy Newman is van de partij. Hij is een wereldberoemde allrounder, als componist, singer-songwriter en pianist. Reeds in 1977 stond hij al bovenaan de hitlijsten met Short People en in 2013 werd zijn naam toegevoegd aan de prestigieuze Rock ’N Roll Hall of Fame.
Ook Battye Lavette komt naar Curaçao, de soulzangeres met de beklijvende stem, doordrenkt van gospel en blues, en Charles Bradley die zijn toehoorders doet genieten van gevoelige soul en ruige soulfunk. Nog meer mix kan men verwachten tijdens het optreden van Cassandra Wilson die in haar werk blues, country en folk met elkaar verweeft.

De hits scorende Isley Brothers komen en op donderdag 3 september geven Oscar D’Leon en Juanes een gratis concert, de perfecte intro voor dit festival, met salsa en andere Latijns Amerikaanse klanken en ritmes. Na de feestelijke opener zijn de pure jazzmuzikanten aan de beurt, op 3 september Gregory Porter, een van de grootste jazzvocalisten van de wereld en op 4 september Stanley Clarke, een levende jazzlegende.. Diezelfde zaterdag staan ook de Pointer Sisters op het podium. Hun carrière duurt al vijftig jaar, ze scoorden massa’s hits en ze zijn ook live super goed, zeker tijdens het Curaçao North Sea Jazz Festival, het ‘most amazing Caribbean event’.

De combinatie van deze grote artiesten met de prachtige locatie zorgt voor de garantie op een topvakantie.

Info en programmatie: http://www.curacaonorthseajazz.com en http://www.curacao.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 21 april 2015 door in Curaçao, Ver weg bestemmingen.
%d bloggers liken dit: