dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Met Brussels Airlines naar de winterzon van de Canarische eilanden

We gaan eerste nog wat genieten van de komende zomerzon, hopelijk, maar in afwachting…:

Brussels Airlines biedt vanaf dit najaar de winterzon van de Canarische eilanden aan.

dekriebelopreis - canarische eilanden

Tenerife en Gran Canaria, de favoriete winterzonbestemmingen van de Belgen, worden vanaf eind oktober twee keer per week door Brussels Airlines rechtstreeks verbonden met Brussels Airport. Reservaties zijn mogelijk vanaf vandaag.

De Canarische eilanden zijn één van de meest geliefkoosde winterzonbestemmingen op de Belgische reismarkt. Dankzij hun fantastisch ‘eeuwige lente’ klimaat daalt het kwik er maar zelden onder de 20 graden en de toeristische infrastructuur spreekt zowel zonnebaders, sportievelingen, wandelaars als partygangers aan. Jaarlijks bezoeken er ongeveer 640.000 Belgen de Spaanse archipel en enkele duizenden landgenoten bezitten er een tweede woning of gaan er overwinteren.

Deze topbestemming kon dan ook niet langer in het groeiend vluchtaanbod van Brussels Airlines ontbreken. De luchtvaartmaatschappij zet vanaf 25 oktober koers naar de Canarische eilanden. Tenerife (Luchthaven Tenerife Zuid) en Gran Canaria (luchthaven Las Palmas) worden vanaf dan twee keer per week rechtstreeks bediend.

Passagiers hebben de keuze uit vier verschillende reisformules die dankzij hun aantrekkelijke prijzen en service zowel de prijsgevoelige klanten als klanten die flexibiliteit willen aanspreken. Ook voor de vele gezinnen die met hun kinderen reizen is er goed nieuws. Wie de gratis b.family gezinsformule van Brussels Airlines aanvraagt bij reservatie geniet van talrijke voordelen zoals gegarandeerde zitplaatsen naast elkaar, extra bagage, kindvriendelijke attenties aan boord en parkingkorting.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 21 april 2015 door in Spanje.
%d bloggers liken dit: