dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Secret Specials…

Authenticiteit en individualiteit in Azië by Secret Retreats

Op zoek naar een ‘once in a lifetime’ ervaring? Met zijn Secret Specials programma verzekert Secret Retreats dat elk moment in Azië niets minder zal zijn dan pure magie.

Secret Dinners
In een met zorg gekozen, verrassend authentiek kader wordt gezorgd voor een overweldigende gastronomische ervaring waar originaliteit gecombineerd wordt met diners van topkwaliteit en een verfijnde wijnselectie. Een voorproefje? Reis met een privéjet naar het dichte oerwoud van Maleisië en geniet van een candlelight dinner te midden van een oud tempelcomplex. Of wat dacht je van gastronomisch verwenning in een prachtig prinselijk paleis met weergaloos uitzicht? Service en kwaliteit zijn steeds uitzonderlijk.

Secret Journeys
Aan boord van een privéjet of eersteklas vlucht reis je naar Singapore, Bangkok, Shanghai… Van hieruit start je mysterieuze reis op maat naar een Aziatische droombestemming. Elke dag onthult een nieuwe verrassing. Zoals een sfeervol al fresco diner in de oude tempel van Angkor of een nacht in een luxueuze hut diep in de jungle. En wat dacht je van heli-skiën in Japan? Of verlaten eilanden verkennen aan boord van een privéschip in de Sulawesi Zee?

Secret Weddings
Een droomhuwelijk in Azië? Dat is bij Secret Retreats een sprookje vol mysterie, vreugde en verwondering. Vrienden en familie worden gesmokkeld naar een geheime Aziatische locatie zoals de kleurrijke wereld van koninkrijk Rajasthan of de helderblauwe wateren van de Malediven. Koppel en gasten genieten van Japanse gastronomie in een ryokan, een traditionele Japanse herberg. Of komen helemaal tot rust op een tropisch eiland.

De Retreats zijn ook the place to be voor een droomhuwelijksreis. Een rit te paard doorheen de weelderige rijstvelden en een olifantentocht langs het strand bij ondergaande zon? Of een actieve vulkaan beklimmen en de grootste Boeddhistische tempel ter wereld bezoeken. Azië is de speeltuin van Secret Retreats en het team realiseert elke huwelijksdroom.

Health Retreats
Ultieme Spaverwennerij bereikt nieuwe hoogten met lokale kruiden, specerijen en eeuwenoude therapietechnieken van weleer. Massage is al duizenden jaren lang de oudste en eenvoudigste vorm van geneeskunde. Van Thailand, China, Indië en Maleisië tot Cambodja, Indonesië en verder. Elke regio in Azië heeft zijn eigen techniek. Yoga en meditatie brengen de chi in balans, verjongen de geest en zorgen voor een serene, verfrissende kijk op het leven.

Golf Retreats
Ook voor golfliefhebbers is Azië een paradijs. Ze genieten van de luxe en privacy van de boutique hotels, terwijl ze zich meten met prachtige internationale Aziatische greens. Vele ‘18 hole international championship golf courses’ liggen op minder dan 45 minuten rijden van een Secret Retreat.

Corporate Retreats
Plan je een exclusieve vergadering buiten het bedrijf? Een klein bedrijfsevent of een unieke teambuilding? In een stad, op een verlaten eiland, in de woestijn of in de bergen? Secret Retreats biedt flexibele en op maat gemaakte corporate pakketten aan voor een magnifieke Aziatische ervaring.

Meer info: http://www.secret-retreats.be

Secret Retreats is een nieuwe collectie bijzondere boetiekhotels, geheime hideaways en zen-riviercruises in Azië. Verborgen parels in verstilde groene oases, in een bruisende stad of bij een sprankelende onderwaterwereld. Er wacht je een zinnenprikkelende reis, met diepgang en de couleur locale eigen aan Azië, met avontuur en romantiek. De leden van Secret Retreats zorgen voor topgastronomie, een unieke kunst en cultuur ervaring, dé spa-verwenning en ruimte voor innerlijke verdieping die je wenst. Ontdek dit alles en meer op de nieuw gelanceerde Nederlandstalige website http://www.secret-retreats.be.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 7 mei 2015 door in Ver weg bestemmingen.
%d bloggers liken dit: