Appetite To Discover

De Reis, Event & Food site van Christel Bedert

NIEUW AQUACENTRUM OPENT ZIJN DEUREN IN HET LAND VAN DE MEREN

Les Lacs de l’Eau d’Heure is een toeristische topbestemming dichtbij huis. Met de opening van een nieuw Aquacentrum worden de recreatiemogelijkheden nog groter. Voeg daarbij een agenda vol boeiende activiteiten en je weet meteen waar naartoe in de komende maanden: met de ganse familie naar Het Land van de Meren !

Het nieuwe Aquacentrum is open sinds 1 mei, na een grondige renovatie die ruim zes maanden heeft geduurd. De grootste en meest bezochte attractie van Les Lacs de l’Eau d’Heure bestaat sinds 1999 maar was aan een grondige renovatie toe. Enerzijds moest de uitbating beantwoorden aan de hedendaagse milieunormen, anderzijds aan de verwachtingen van de gasten. Wat dat laatste betreft zal het nieuwe Aquacentrum aan groot en klein enorm veel plezier bezorgen want er is voor elk wat wils.

Fun, fun, fun !

Het aquacentrum van Les Lacs de l’Eau d’Heure bestaat uit een ludiek bassin met waterstralen en waterstromen, een kinderbad en waterspelen voor kinderen, een gigantische jacuzzi en vooral een nieuwe glijbaan. Deze ‘infinity jump’, van Zwitserse makelij en uniek in België, zal voor heel wat gezonde spanning zorgen. Er is ook nog een afzonderlijk bad waar diverse sporten kunnen beoefend worden want er worden diverse cursussen gegeven zoals aquabike, aquadance, duiken en watergymnastiek. Een verwarmd buitenbad, verbonden met het zwembad binnen, en is dus zelf open tijdens de winter. Een duik in het warme water omgeven door sneeuw, dat is eens iets anders!

Vanaf 4 juli wordt aan deze infrastructuur een totaal nieuwe recreatieve buitenruimte toegevoegd met een spray park en leuke waterfonteinen, een ligweide en een terras met bar. Het geheel beslaat een oppervlakte van 500 m2.
Voeg daarbij het wellness- en balnéotherapiecentrum dat vlak naast het Aquapark ligt. Daar genieten de vakantiegangers van een ontspanningsruimte met jacuzzi’s, sauna’s en infraroodcabines, een hammam, luminotherapie, een belevingsdouche en koudwaterbad.
Kortom, het Aquacentrum van Les lacs de l’Eau d’Heure biedt vanaf dit jaar nog meer mogelijkheden om zich op een fantastische manier te ontspannen.
De Sportieve zomer agenda van Les Lacs de l’Eau d’Heure

• De Ronde van België voor beroepsrenners, Baloise Belgium Tour, komt op zaterdag 30 mei e.k. naar Les Lacs de l’Eau d’Heure. Hier ligt de vertrek- en aankomstplaats van de derde rit van deze wedstrijd die over een afstand van 158 km wordt gereden.

• Het weekend van 7 juni is er het Belgisch Kampioenschap Triatlon van Les Lacs de l’Eau d’Heure.

• Tijdens het weekend van 20 en 21 juni vindt in het Land van de Meren de Jean-Luc Vandenbroucke classic plaats. Via de 6 bewegwijzerde routes van 20 tot 150 km doorkruisen de wielertoeristen de prachtige dorpjes in de hele regio van Het Land van de Meren. Gezinnen reizen dan naar het Land van de Meren voor het 20 km lange gezinscircuit. Iedereen is welkom en inschrijven kan de dag zelf nog.
• Op 31 juli vindt het Belgisch Kampioenschap tijdrijden voor beloften en elites zonder contract plaats. Er wordt gereden voor de nationale titel op een spectaculair circuit.

Kom tijdens een van deze evenementen naar Les Lacs de l’Eau d’Heure en geniet tegelijkertijd van de gloednieuwe wellness en het vernieuwde aquacentrum. Logeer in een van de gezellige vakantiewoningen van Golden Lakes Village aan de rand van het meer, voor een rustgevend weekend en de perfecte vakantie. Geniet van voordelige tarieven voor het aquacentrum bij het huren van een vakantiewoning.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 15 mei 2015 door in België.
%d bloggers liken dit: