dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Parijs dichterbij met Voyages-Sncf.com !

Parijs deze zomer met voyages-sncf_NL(DKart)

Om een bezoek aan het magische Parijs deze zomer nog aantrekkelijker te maken, hebben Voyages-sncf.com en “Visit Paris Region” een uitzonderlijk initiatief gelanceerd: alle reizigers in het bezit van een aankoopbevestiging voor een treinticket naar Parijs gekocht op de site Voyages-sncf.com, kunnen profiteren van een exclusieve aanbiedingen voor gastromie, shopping en culturele evenementen. Deze uitzonderlijke actie loopt tot en met 31 augustus 2015!

De reizigers kunnen volgende aanbiedingen genieten*:

10% korting op alle artikelen (behalve op de rood gelabelde artikelen) bij luxewarenhuis Galeries Lafayette, met een heerlijke verwennerij bij alle aankopen vanaf €50, onder de vorm van een drankje naar keuze en een gebakje aangeboden door Galeries Lafayette.

• Maak een romantische cruise op de Seine met Bateaux Parisiens aan een zacht prijsje (ticket volwassene voor €10 in plaats van €14 en ticket voor kinderen aan €4 in plaats van €6). Bespaar tevens €36 per persoon voor een heerlijk avondmaal aan boord, bij upgrade van « Elégance » naar categorie “Etoile” (beperkt aantal plaatsen, volgens beschikbaarheid).

• Ontdek Parijs aan boord van de mythische 2PK’tje met de 2CV Eternal City Tour, met korting van 40% voor de tweede passagier, en daar bovenop gratis toegang voor een bezoek aan het Louvre museum. U krijgt de uitzonderlijke kans om het authentieke Parijs te ontdekken op een originele manier dankzij de gidsen en chauffeurs, dé stadsexperten bij uitstek.

• Ontdek het net gerenoveerde bosquet du Théâtre d’Eau te ontdekken op ‘les jardins musicaux’ aan het prachtige kasteel Chateau de Versailles. Met een korting van 20% kan u extra genieten van dit muzikale waterspektakel in een prachtige omgeving, wonderlijk gecreëerd door landschapsarchitect Louis Benech en kunstenaar Jean-Michel Othoniel.
• Stap in de voetsporen van Picasso, Jean-Paul Sartre en Hemingway in La Coupole, brasserie in het historische hart van Montparnasse, waar artiesten en intellectuelen elkaar ontmoetten begin deze eeuw. U kan er genieten van een korting van 10% op u eindafrekening.
Deze promoties zijn enkel toepasbaar voor reizigers met een ticket gereserveerd via Voyages-sncf.com.

Er rijdt gemiddeld 1 trein per uur vanaf Rijsel, Brussel of Antwerpen, en bij vertrek in Brussel spoort u op amper 1 uur en 22 minuten naar het hart van de Franse hoofdstad.

Meer info over deze aanbiedingen en andere promoties kan u vinden op http://www.voyages-sncf.com.

De aangeduide tarieven zijn standaard, per persoon, en onder voorbehoud van voldoende beschikbaarheid op het moment van reservatie.
*Aanbieding onderhevig aan condities, onder voorbehoud van de beschikbaarheid. Condities kan u op Voyages-sncf.com en op de websites van Voyages-sncf.com partners.
 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 4 juni 2015 door in Frankrijk, ter zee en in de lucht - transport.
%d bloggers liken dit: